mynewspapers.net

Lång Silk julblommor

Lång Silk julblommor


Modern silke blommor är så realistiska att många gånger du kan identifiera en blomma som konstgjorda om du rör den. De flesta kommersiella silke blommor är gjorda av en bomull/polyester blandning tyg, som rymmer tillämpad texturer och färger bättre och längre och är mer hållbara än verkliga silk. Botaniskt korrekta realismen i silke blommor gör dem ett perfekt val för långsiktiga arrangemang, eller som ett billigt alternativ till arrangemang som normalt skulle innehålla out-of-säsong eller dyrt, färska snittblommor.

Amaryllis

Amaryllis är en klassisk jul blomma och finns i flera färger inklusive djupt röd, röda, olika nyanser av rosa och ljusa vita. Stjälkarna av en silk amaryllis blir mycket lång--oftast 22 inches till mer än 30 inches. Du kan även köpa en silk amaryllis med en realistisk lampa och rötter bifogas om du vill visa i en glasvas.

Orkidéer

Lång silk orkidéer göra en fantastisk uppvisning. Phalaenopsis siden orkidé stjälkar är mer än 30 inches lång, och silk Blom finns i många färger, såsom rött, vinrött, lila, grädde, vit och en ljus grön nyans. En annan lång, attraktiva och delikat siden orkidé är cymbidium, som också kommer i olika nyanser av rött, vinrött, vitt, grädde och rosa. Som en tropisk Blom, anthurium, i rött eller vitt, är vanligt förekommande i jul blomsterarrangemang och är lätt att hitta i siden form.

Liljor

Silk kallor och tiger liljor finns i stjälkar, från 22 inches till 30 inches lång. Nästan alla färg eller nyans finns för dessa eleganta och graciösa silk liljor. Visa höga skaft liljor i kombination med andra sorter av silke blommor, som en enda stam med en kvist av silk grönska, eller som en gruppering med flera liljor i samma sort.

Rosor

Rosor har alltid varit en favorit för alla blomsterarrangemang, när som helst på året. Siden rosor, antingen enstaka blommar eller i en spray med flera blommor, kommer att ha långa stjälkar av runt 20 inches. En av många fördelar med att använda siden rosor i din jul inredning är, eftersom deras popularitet, Val av färger, storlekar blossom och stem längder är omfattande.