mynewspapers.net

Landskapsplanering Idéer runt husbilar

Landskapsplanering Idéer runt husbilar


Bor i en husbil innebär bor i ett litet utrymme, både inom och utanför. Men även om utrymmet är litet, fördelarna kan löna sig stort. Eftersom du inte har de landskapsarkitektur kostnader och underhåll oro av ett stort hus och gård, kan du skapa landskapsskötsel idéer för mycket mindre än de flesta villaägare. Allt du behöver göra är att använda kreativitet för att göra ditt mobila hem avundsjuka på parken. Vara säker på check med din egendom chef att se till att du uppfyller regler och bestämmelser innan du fortsätter med någon landskapsskötsel idé.

Rock Garden

En sten trädgård kan skapa ett elegant utseende till liggande en husbil. Fördelen är att det blir praktiskt taget underhållsfri. Använda en kombination av stenar att skapa och definiera utseendet för stenpartier. Ljusare färgade stenar kan användas runt omkretsen av mobil-hemmet, sträcker sig ut för tre eller fyra fötter. Mörkare färgade stenar och även tegel eller betong marksten kan sedan användas för att skapa en ram för att ytterligare definiera landskapsarkitektur.

Uteplats

Skapa en utomhus utrymme för avkoppling och underhållande så kan du förlänga åtnjutandet av hos din husbil. Använd området framför mobil hemmet eller baksidan av hemmet för att definiera området uteplats. Använda prefabricerade marksten för att definiera utrymmet. Lägga till utemöbler, ett bord med ett paraply och en grill för matlagning utomhus. Definiera området uteplats med krukor fyllda med färgglada blommor, en utomhus chimera eldgrop eller en vatten-funktionen att ytterligare förbättra den slutliga utseendet.

Tiki Bar

Gör ditt mobila hem "part central" genom att skapa en utomhus tikibar. Om du är händig med träbearbetning, är att göra baren en aktivitet som är enkelt att slutföra som gör det själv projekt. Baren kan vara konstruerade av trä lackade för att skydda mot vattenskador och även gjort med gångjärn så att det kan lagras bort efter sommaren. Få några trä barstolar att lägga till baren och en liten uteplats bord och stolar för ytterligare sittplatser. Bjud in familj, vänner och grannar över för att visa upp din Tiki bar området över Rom slag, mojitos och margaritas.

Gröna spel

Göra användningen av full bredd på baksidan av trailern genom att skapa ett utrymme för "grön spel." Nej, vi pratar inte om miljön. Vi pratar om att skapa ett utrymme för motion och ha roligt. Bredden är perfekt att skapa en utomhus att sätta green för golfare, ett utrymme som skålar eller att spela krocket. Nivå i området och använda marksten eller plywood för att skapa en stiftelse. Sedan täcka med faux utomhus gräs mattor att skapa "gröna space" att ställa upp utrymme att spela alla spel du vill.

Container trädgård

Utrymmet där din husbil är parkerad har inte gräs eller jorden nedan för plantering. Men det betyder inte att du inte kan ha en trädgård. Använda container trädgårdsskötsel för att lägga blommor och vegetation. Med hjälp av behållare, kan du minska underhållsåtgärder, skapa olika och även föra växter inomhus när du vill. Blommor kommer att lägga en blick av komfort och skönhet till landskapsarkitektur. De som avger en doft, som rosor och lavendel, kommer att lägga ännu mer njutning. Grönsaker och örter hjälper också spara på livsmedelsbutiker räkningar och hålla tomater, basilika och andra livsmedel och kryddor du njuta av höger vid räckhåll.