mynewspapers.net

Land & västra konst & hantverk för barn

Land & västra konst & hantverk för barn


När värd en västra eller land-tema fest, eller när undervisningen barnen om vilda västern, planera några underhållande hantverk och aktiviteter för att hålla dem sysselsatta. Land-tema hantverk föra ut cowboy eller cowgirl i dina barn. Med några leveranser och föreställningar av barn har du allt du behöver för att skapa land och västra hantverk för barn.

Cactus hantverk

Klipp ändarna av tre gurkor för varje barn. Har barnen stå tre gurkorna upp på ett papper plattan. Yngre barn okokt spaghetti nudlar att sticka in gurkor att skapa "nålar". Äldre barn använda tandpetare genom att bryta dem i hälften och att infoga spetsiga eller trubbiga ändar i gurkan. Ge varje barn en liten väska med graham kex och ha honom sönder dem upp till hälla på plattan runt gurkorna att skapa "sand." En annan idé, placera dessa gurka cactus hantverk i mitten av ett vegetabiliskt fack.

Bokmärken och ramar

Placera flera western-tema klistermärke ark på ett bord där barnen sitter. Ge alla barn en vanlig vit bokmärke och få dem dekorera sina bokmärken med västra klistermärken, som cowboy hattar, stövlar, lassos, kaktus, sheriff märken och gamla vagn hjul. En annan idé är att ge varje barn en vanlig fotoram och låta honom använda klistermärken för att dekorera ramen. Ge barnen glitter pennor, craft skum och garn att använda som lassos eller rep på projekten.

Västerländska västar

Hjälpa varje barn skär ena sidan av en brunt papper säck i mitten. Skär botten av säcken att göra ett hål tillräckligt stort för barnets huvud att passa genom. Göra eller skära en arm hål på varje sida av väskan. Ge barnen markörer, färg och västra klistermärken att dekorera sina västar. En annan variant är att använda brun filt från din lokala hantverk butik istället för papperssäckar. Skär filten i form av en väst, sedan Låt barnen dekorera sina västar med glitter pennor och tyg markörer.

Sheriff namnbrickor

Skriv ut en bild på en sheriff's namnbricka och spåra det till guld kort papper. Har varje barn skära en badge ur papperet. Ge barnen hårfin glitter pennor eller svart markörer för att skriva sitt namn på baksidan. Limma craft stift på baksidan av varje märke för barnen att bära. Laminat märken för att göra dem mer hållbara och sista längre.