mynewspapers.net

Land hantverk idéer

Land hantverk idéer


Hem inredda i lantlig stil, handgjorda hantverk känner varma, bekväma och inbjudande. Primitiva, Americana, kolonial, tidig amerikansk och Western är några populära stilar av land inredning att upprätthålla land tema, använda traditionella material som tyg, trä, garn och blommor och införliva tekniker såsom träsnideri, måla och sy.

Tyg hantverk

Använda tyg och tyg skrotar skapa leksaker och dekorativa föremål för hemmet. Kalikå, gingham, tunt och vadmal är populära landet tyger. Använda röda, vita och blå tyger för att skapa Americana flagga kuddar och sängkläder i tabellen. Vända ett sortiment av samordning tyg utskrifter och fasta ämnen i dekorativa och funktionella täcken att hänga på en vägg eller lägga till sängkläder. Göra primitiva dockor från te-färgat muslin och dekorera med knappar och enkla stygn. Skapa ett sortiment av gårdens djur från bomullstyg. Kaniner, kor, kråkor och grisar är populära landet tillbehör. Sy pepparkakor, Santa och angel dockor för att dekorera hemmet för semester.

Trä hantverk

Det finns många trä tekniker att använda på land craft-projekt. Målning och färgning trä skapar olika utföranden. Dekorera trä birdhouses med land mönster och färger för användning inomhus och ute. Använda tole-målningstekniker paint land fåglar, vinstockar och blommor till dekorativa lådor, hyllor och ramar. Skär trä och färg spelplaner som drag, Dart, Parcheesi och backgammon. Dekorera dem med land teman som stjärnor, ananas, kråkor och träd. Häng dem på väggen för ett land utseende. Rista eller måla land-tema fraser i trä biten att skapa Välkommen, kök eller västra dekorativa tecken. Använda rester av trä dekorativa Ljusstakar att hänga på väggen eller stå på en hylla eller skrivbord.

Nål hantverk

Många funktionella hantverk utnyttja olika Garner. Cross-stitched samplers var populära i koloniala dagar att fira viktiga datum. Primitiva samplers använda svart floss garn och enkla teckningar på linne eller tunt för att skapa heminredning bitar. Sy en enkel konstruktion av äpplen, stjärnor eller träd och rama in den. Virka eller sticka afghaner och kuddar att dekorera ett vardagsrum. Sy enkla blommiga broderier på kök och sängkläder. Skapa enkla rustika leksaker genom att virka eller sticka dockor och djur och fyllning med bomull eller trasa rester.

Blommig hantverk

Country design utnyttjar många naturliga element. Torkade blommor, ört och utsäde skida används i en mängd olika hantverk. Gör dekorativa kransar med torkade örter att hänga i köket. Skapa kransar med vinstockar och blommor och tillåta dem att torka en gång samlat. Använda silke blommor som liknar torkade blommor för att göra kransar för windows eller hyllor. Drapera kransar runt lampor och ljusstakar. Dekorera trä kvastar med silk vinstockar och blommor och använda som en dekorativ accent. Lägg till berry plockar med metall stjärnor till Ljusstakar och rustika vaser för att lägga till några lantlig stil till din inredning.