mynewspapers.net

Lämpliga sympati gåvor

Lämpliga sympati gåvor


När en vän, familjemedlem eller nära anhörig drabbas av en personlig förlorade, support och vänlighet från de runt omkring henne är avgörande och djupt uppskattade. Vara säker på att när du erbjuder en gåva till denna person, du håller i åtanke henne sörjande, sina känslor och sina begränsningar. Du kanske tror att den bästa presenten skulle vara en distraktion; men ta en sörjande person till en konsert eller Visa Maj inte är den bästa idén som hon är sannolikt inte redo för det steget. Noggrant välja en gåva som kommer att föra hennes komfort och heja.

Bok

Välj en bok som kommer att både ge honom komfort samt styrka. Bokalternativ kan innehålla något av en självhjälpsgrupp eller motiverande karaktär, en andlig bok eller helt enkelt något för att hjälpa avleda hans sinne i korta intervaller från bostad på hans förlust. Välj något som skulle intressera honom, men noga läsa bok synopsis för historien inte kommer väcka smärtsamma minnen. Var noga med att se till att handlingen skall vara avpassade till sin nuvarande situation och sinnestillstånd.

Blommor

Glada och ljusa blommor kan ofta vara en gåva som hjälper rör henne ur hennes sörjande, om åtminstone en stund i taget. Välj en söt och glad blomma som en tusensköna eller en ljus blomma, som hortensia. Troligt, när hon passerar blommorna på sitt bord dagligen, hon börjar att Le och ta pauser från sin sorg. Se till att välja vasen också. Leta efter en unik och vacker vas, så förhoppningsvis på vägen, när hon använder den vas som hon kommer leende till minne av det som hon förlorat.

Scrapbook

Montera dem som också kände personen din vän eller familjemedlem medlem förlorade och samla in bilder som minnen från dem. Ge varje deltagande person en sida och få dem fylla deras sida med skrivna anteckningar och minnen av den avlidne, samt bilder. När du är klar kan mottagaren att minnas hans förlorade älskade en och se alla liv hon rörde. Bläddra igenom bokens sidor kunde hjälpa honom att komma igenom stunderna där han missar henne mest.

Anläggning

Giver henne en krukväxt med en lapp som säger "Återplantera denna blomma i hans minne." Detta kommer att ge henne en verksamhet och ett mål som kommer sannolikt hjälp att ta henne utanför hennes förlust. Varje säsong som denna växt växer och blommar, påminns hon också av cirkla av liv och hur mycket hennes förlorade älskade livet blommade och kommer att fortsätta att blomma i hjärtat hos dem som älskade honom.