mynewspapers.net

Lämplig fruktträd för vin fat

Lämplig fruktträd för vin fat


För påhittig och stilfull utomhus trädgårdsarbete, överväga att använda återvunna gamla vin fat som plantering krukor. Eftersom vinet fat skiljer sig åt i utformning och volym, kan stora vin fat--som de hakade tillsammans med galvaniserat stål--passar trädet rotsystem. När du väljer vilka fruktträd växa i tunnorna, gå för miniatyr eller dvärg träd. Med mindre rotsystem, träden fortfarande producera saftiga frukter under våren eller falla men har tillräckligt med plats att sträcka ut sina rötter inuti tunnan.

Dvärg äppelträd

Lämplig fruktträd för vin fat


Miniatyr versioner av stora äppelträd, som dvärg Fuji, Gala, Golden Delicious, Granny Smith och Yates, mogna bekvämt i full eller halv vin fat, behållare som har varit skivad i hälften att återvinna. Var noga med att tunnan har ett hål i botten så att regnvatten och slangen vatten kan rinna genom botten.

Avokado träd

Lämplig fruktträd för vin fat


Avokado träd, när de får rätt mängd fukt, solljus och utrymme, kan leva i åratal i vin fat. Hass avokado träd, till exempel växa bekvämt i vin fat i utomhus trädgård, växthus eller hem uterum.

Fig Tree

Lämplig fruktträd för vin fat


Normalstora fikonträd har enorma rotsystem som sprawl inne i jorden. Dvärg fikonträd, med ett mer kompakt och lätthanterligt rotsystem, kan glida och växa inuti ett vinfat container. Nästan alla fruktträd kommer i dvärg storlekar och fikon är en speciell behandling, som har till uppgift det skulle vara att plantera den full storlek versionen i en trädgård.

Persiko träd

Lämplig fruktträd för vin fat


Persikoträd, finns även i dvärg storlekar, trivs i krukväxtjord behållare som hälften vin fat. När plantera trädet, vara noga med för att använda högkvalitativa, väldränerad krukväxtjord. Att växten på samma djup det var på dagis är också viktigt, så det kan återuppta växer rötter inuti vinfat tillfreds. När trädet växer, det behöver ökade beskärning: plocka frukten regelbundet ger kvalitet grödor varje år.