mynewspapers.net

Lågt tak belysning idéer

Lågt tak belysning idéer


Lågt i tak kan göra ett rum verkar liten och stor armaturer som hänger ner in i boytan kan vara störande eller till och med farlig. Förstå hur ljuset fungerar i rummet kommer att hjälpa dig välja de bästa typerna av belysning för din låga tak, oavsett om det är i en källare, vind eller annat område i ditt hem.

Spola Mount fixturer

Infälld montering fixturer är idealisk för de flesta låg-taket rum. Dessa fixturer fäster direkt till Takets yta snarare än hängande inunder. Även infälld belysning kan verka som ett intuitivt svar eftersom den sitter ovanför taket, behöver du fler infälld belysning enheter i ett lågt tak rum än i ett rum med standard tak. Detta beror på att ljuset sprids ut i en inverterad konform från infällda armaturen och kortare avståndet mellan tak och golv nedskärningarna från botten av det kon, där spridningen är störst. Infälld montering armaturer kan ljuset att sprida ut till alla sidor och ner, så länge fixturen täcker lämnar sidorna öppna och genomskinliga.

Upp belysning

Lågt i tak kan vara användbara om du använder dem för att reflektera ljuset i rummet. Ljuset behöver inte resa så långt som det studsar runt i rummet, så förlorar mindre intensitet än det skulle i ett rum med standard tak. Måla ditt tak och väggar en ljus färg till maximera det studsade ljuset och sedan använda golvlampor som använder ljusa halogenlampor röret som målet upp mot taket. Vägglampor att sikta uppåt från högt upp på väggarna är också till hjälp i låg-taket områden, men är inte generellt tillräckliga som primära ljuskälla. Lägg till skrivbord och tabellen lampor med justerbar huvuden, pekade mot väggarna, så ljuset studsar uppåt för att fylla i mörka utrymmen inom rummet.

Minimera profiler

Välj armaturer, huruvida vägg lampetter eller infälld montering tak fixturer, som är låg profil. Detta innebär att de är tunna och inte sticka ut i rummet så mycket som andra armaturer. För Taklampor, leta efter enheter som använder två eller fler lampor i baser som hänger i sidled, i stället för nedåt. Välj lampetter att textilelektroderna mot väggarna. Använda lågenergilampor hjälper dig att minska beloppet av värmer dina lampor generera, vilket gör det säkrare att använda ljusare lökar i dessa fixturer som har minskat luftflöde runt lökarna.