mynewspapers.net

Lågspänning belysning felsökning

Lågspänning belysning felsökning


Låg spänning belysning används ofta för utomhus ljus, såsom uteplats belysning, eftersom de är säkrare att använda än 120V system och de lätt ändras för att rymma landskapsarkitektur förändringar. Utomhus låg spänning belysningssystem med 12 volt av makt och gynnas eftersom de är mycket enklare att installera. Som med alla system finns vissa problem dock som alltför många ljus som släpps ut på en system- eller kablar som är för små för att bära lasten. Dessa felsökningssteg hjälper dig identifiera och lösa orsaken till din låg spänning belysning frågor.

Instruktioner

• Slå på systemet. Om hela systemet inte fungerar, kontrollera 120 V uttaget för att se om det finns makt kommer till utlopp. Kontrollera också att säkerställa att systemet är påslagen och att den låg spänning kabeln är ordentligt ansluten till konsolen makt.

• Kontrollera att varje fixtur är tänd. Om en fixtur inte ljus, Kontrollera lampan för att se om det finns en trasig glödtråd och för att se till att lampan är ordentligt monterad i sin sockel. Kontrollera kopplingarna till kabel stift är genomträngande i den koppar strand.

• Slå på fixturen och kontrollera varje ljus för att se om de belysning till sin optimala potential. Om ljuset är svagt, kanske lyktorna inte är korrekt ansluten i sina hålor. Dessutom kontrollera att stiften på strömkabeln har genomborrat i koppar strand. Slutligen, ta bort en eller två matcher från systemet för att se om ljusstyrkan i resten av systemet ökar.

• Kontrollera för alla lampor som har bränt ut tidigt. Om detta har hänt, kan det vara överdriven spänning på lampan. För att fixa det, släppa kabel ner till nästa lägre spänning kranen.

• Slå på systemet och flytta en fixturer. Om en annan lykta flimrar genom flytta en systemkomponent, finns det för mycket spänning på socket leads. Kolla uttaget leder till att kontrollera att det finns lite slack.