mynewspapers.net

Lagligt lägga flygblad på bilar

Lagligt lägga flygblad på bilar


För bara om någon verksamhet har dessa dagar, varje reklam dollar arbeta dubbelt så hårt som tidigare för att hålla verksamheten "i svarten." Ett billigt sätt att uppmärksamma ditt företag är att skriva ut flygblad och placera dem under vindskydd av bilar på parkeringen. Under vissa omständigheter, kan du lagligt placera ditt företag flygblad på bil vindrutan.

Instruktioner

• Kontrollera lokaler för "undanbedes" tecken. Att placera flyers på bil vindrutan anses vara kommersiella värvning. Om dörrarna till mataffären eller mall- eller på grund av en stadion parkering - har skyltar som säger "undanbedes", får du inte distribuera flygblad alls på lokalerna. Det spelar ingen roll om du lämna dem till beskyddare eller lämna dem på bilar, det är inte lagligt.

• Ansöka om en kommersiell värvning licens. Om du har ett företag licens, kommer att många städer utfärda en kommersiell värvning licens. Det finns en avgift, och det kan finnas begränsningar på hur länge värvning licensen är bra för.

• Vara beredd att betala böter för nedskräpning. Om du har fastställt att det är lagligt att lämna flyers på bilar så har du alla tillstånd som krävs, kan du fortfarande straffas genom staden eller parkering ägaren om alltför många auto ägare lämnar flyers på trottoaren. Eftersom din företagsinformation på flyern, vet hel ägarna vem att bötfälla för nedskräpning.

• Kontrollera för olika regler för ideella organisationer. I många kommuner, du fortfarande kan inte bryta den bokförda "ingen gatuprostitution" regel, men du behöver inte tillstånd att annonsera ideella evenemang eller tjänster inbegripet kyrkliga basarer, välgörenhetsauktioner eller andra insamlingsaktiviteter eller grundläggande information om den ideella själv.