mynewspapers.net

Lägga till kalcium bentonit till jord

Lägga till kalcium bentonit till jord


Om du har sandig jord eller bor i ett varmt klimat, kanske du har märkt att du har vatten växter ofta. Sandig jord hålla inte vatten bra och varma klimat torkar upp marken snabbt. Hjälpa din jord hålla vatten genom att blanda i kalcium bentonit. Kalcium bentonit också nytta jordar som inte innehåller överflödig sand. Det hjälper jorden att lagra mineraler från gödningsmedel och balansen alltför mjuk eller hård jord strukturer, särskilt i kombination med organiskt material.

Instruktioner

• Odla eller prod marken till ett djup av ca 6 inches till och öppna upp jorden.

• Strö kalcium bentonit partiklar jämnt över brukat marken. För varje kvadrat varv och ljus till tunga jordar, använda två till fyra pounds av kalcium bentonit.

• Strö hummus eller mogen kompost, gödsel och sand blandningar på kalcium bentonit. För jord som redan har en hög koncentration av sand, hoppa tillsats av sand till marken. Om du vill skapa ett allrengöringsmedel jord, Lägg till en lika stor mängd sand som lera, hälften så mycket gödsel och 50 procent mer humus eller kompost. För jord hög halt av kväve, Lägg till lika mycket sand som lera och en lika stor mängd gödsel och en lika stor mängd humus eller kompost. Göra en lös jord med ökad dränerande förmåga genom att lägga till samma mängd sand som lera, tre gånger mer humus eller kompost och ingen gödsel.

• Nytt tills området att blanda kalcium bentonit och organiskt material i marken. Kratta jorden att bryta upp klumpar och nivå marken. Vatten marken grundligt.