mynewspapers.net

Lägga till ett namn till ett lagfartsbevis

Lägga till ett namn till ett lagfartsbevis


Intressen i egenskap (till exempel vem som har äganderätten till ett skifte) måste skrivas och som ingår i ett juridiskt dokument som kallas en "gärning." Komplikationer uppstår i situationer där två personer gifta sig eller bli affärspartners. Vanligtvis, en person har titel till egenskapen och vill lägga till någon annan i titeln. Till skillnad från andra juridiska dokument som kan ändras, kräver att lägga till ett namn i ett lagfartsbevis vanligtvis verkställande och lämna in en ny gärning.

Instruktioner

• Få skriftligt tillstånd från din inteckning företag eller långivaren om egenskapen är behäftat med en inteckning. Inteckningar vanligtvis innehåller acceleration klausuler där hela balansen blir på grund av om innehavaren av titeln överför titel eller lägger till ett namn till dådet. Kontrollera din inteckning dokument och arbeta med din långivare innan du handlar.

• Skaffa en ny handling form från det lokala äganderätt poster i länet där fastigheten är belägen. En quitclaim gärning form används vanligtvis när du lägger till ett namn till titeln.

• Utföra dådet. I handling, skriv ditt namn (som kreditkortsutfärdaren) och (om du använder en quitclaim gärning) skriva "gör härmed bevilja och quitclaim titel till egenskapen beskrivs nedan till [ditt namn och det namn som du lägger till dådet]." Fylla i resten av formuläret gärning och underteckna handlingen. Fil nya gärningen med poster rättsskydd.