mynewspapers.net

Lägga till ett andra tak till en husbil

Lägga till ett andra tak till en husbil


Lägga till ett andra tak till en husbil är enklare än att lägga ett tak. De flesta husbilar har ett platt tak och rulla tak på dem. Lägga till klapperstensstränder tak över rulle taket är lätt eftersom alla undergolvet är redan installerad. Den enda åtgärd som krävs är att lägga till bältros på toppen. Nya bältros har ett attraktivt utseende som rulla tak inte.

Instruktioner

• Bestäm hur många buntar av bältros du behöver genom att mäta längd och bredd av taket och multiplicera dem tillsammans för den totala kvadratmeterantalet. En bunt av bältros täcker 33,3 kvadratfot.

• Rengöring av ytan av platt tak med en kvast och kontrollera att alla luckor och sprickor är förseglade. Köra en pärla av taket tätningsmedel över sprickor med en täta pistol.

• Lägg ut första singel början i det nedre vänstra hörnet av taket. Ge 1/4-tums överhäng och infoga fyra jämnt fördelade naglar över centrum av en singel. Ange den andra biten precis bredvid först och installera det på samma sätt. Fortsätt ner taket tills du kommer till slutet. Skär den senaste singel av den första raden med en mattkniv och installera den precis som den tidigare bitar installerades.

• Skär 1/6 vid sidan av den första singel på den andra raden och lägga den över den första delen på den nedre raden. Överlappning det så endast fem inches av lappa på den första raden visas. Installera full bältros precis som den första raden resten av vägen och fortsätter på raden på samma sätt.

• Skära av 1/3 av sidan av den första singel av den tredje raden med en mattkniv och installera den precis som den första delen i den andra raden. Installera full bältros resten av vägen ner raden tills du kommer till slutet.

• Skär den första singel i hälften för fjärde raden och installera den raden.

• Inrätta en fullständig singel för femte raden och fortsätta installera bältros i samma mönster tills taket är klar. Gå över taket för att se till att det finns inga naglar sticker upp.