mynewspapers.net

Lägga till en bild till en annan bild i Adobe Photoshop

Lägga till en bild till en annan bild i Adobe Photoshop


Blanda bilder i Adobe Photoshop kan du kombinera flera bilder till ett foto. Med Photoshop kan du öppna och ändra flera bilder samtidigt, blanda i bakgrunden och att det ser ut ett foto. Någon version av Photoshop kommer att ha verktyg för att göra denna typ av kreativa fotoredigering. Du kan spela med verktyg för att ändra utseende och konsistens av dina bilder.

Instruktioner

• Öppna Photoshop och leta upp den första bilden du vill redigera. Högerklicka på bilden lagret i ditt lager pall. Klicka en gång på "Duplicera lager." När popup-fönstret öppnas, byta namn på din duplicerade lagret "Foto 1." Nu Klicka på din "bakgrundslagret", och dra den till längst ned i paletten lager och släpp soptunnan. Detta tar bort originalet från ditt skrivbord men inte från din dator.

• Med foto 1 öppen på ditt skrivbord, leta upp och öppna nästa foto du vill arbeta med. Leta reda på minimera-knappen överst höger på fotot bredvid knappen "X". Knappen "Minimera" ser ut som en liten rektangel. Minimera ditt foto genom att klicka en gång på knappen minimera; två bilder kommer nu att sida vid sida.

• Klicka och håll musen på den andra bilden och dra den över till Foto 1. Du har kopierat bilden 2 på Foto 1. Klicka på tillbaka till ursprungliga bilden 2, aktivera det igen. En gång aktiverat, klicka på "X" längst upp till höger av bilden att stänga den. Du behöver inte detta foto. Du kommer att använda kopian.

• Klicka med höger musknapp på andra foto lagret i ditt lager pall. Klicka en gång på "Lageregenskaper." Byta namn på ditt lager "Foto 2" sedan på "OK".

• Hitta radergummiverktyget i din verktygslåda. På toppen av skärmen arbete, hitta pensel storlek-menyn och välj en stor mjuk pensel, storlek 200. Detta är en bra storlek att använda när du arbetar med blandning två bilder tillsammans.

• Leta upp knappen "Opacitet" överst på sidan arbete. Sänka opaciteten till ca 63% och börja radera del av den översta bilden att exponera den nedre bilden. Du kan ändra storleken på penseln och opaciteten för din eraser för att hitta en kombination som du.

• Radera en liten mängd i taget och arbeta långsamt. Du vill ändra opaciteten för områdena raderas och radera bara nog av den översta bilden att göra både foton blandning att se ut som ett foto. När du är klar, plattar din bild och spara ditt arbete.