mynewspapers.net

Lägga till ärmar till en bröllopsklänning

Lägga till ärmar till en bröllopsklänning


Många moderna bröllop mode trend mot ärmlös eller spaghetti-fastspänd klänningar. Brudar som föredrar mer traditionella och blygsamma utseendet på ärmar kan välja för att ändra en släktklenod eller redan köpt klänning. Det finns många ärm stilar att välja mellan som kan fästas med lite sömnad savvy.

Instruktioner

• Välj typ av ärmar som förgyller din bröllopsklänning och personliga smak. Kortare, enkel stilar inkluderar rundade holkärm och T-shirt ärmar som delvis täcker biceps. Elegant, off-the-axeln ärmar avslöja hela nyckelben och axlar, medan mer traditionell trekvarts eller hellång ärm sträcker sig förbi armbågen till handleden eller bortom. För en dramatisk, renässans utseende, överväga längre bell ärmar som blossa med extra tyg mot handlederna.

• Hitta och köpa ett mönster som har typ och längd på ärmarna som du vill lägga till i din bröllopsklänning. Mönstret kan vara för en bröllopsklänning eller någon annan typ av formellt klänning. Välj ett mönster som har en liknande livstycket till din klänning för lättare ärm fastsättning. Om du önskar att ändra en axelbandslös klänning, är off-the-axeln ärmarna det bästa alternativet.

• Köp sleeve material från en specialitet tyg eller hantverk butik, enligt specifikationerna som mönster. Överväga spets eller andra ren tyg för T-shirt, trekvarts och hellång ärm. Silke och satin är bra val för mössa och off-axeln ärmar. Välj ett material som komplimanger skuggan och konsistens av ditt bröllopsklänning, snarare än att försöka matcha exakt.

• Klipp ut endast ärm bitar från mönstret. PIN till din tyg och skär ut varje ärm bit.

• Sy ihop ärm bitar med en symaskin enligt mönster instruktioner och bifoga till din bröllopsklänning. Göra justeringar som behövs för skillnader i din livstycket.