mynewspapers.net

Lager säkerhet möte ämnenWarehouse säkerheten avgörande för en arbetsmiljö. Ett lager är inte bara hyllorna fulla av dammiga lådor; Det är en bikupa av aktivitet, med motordrivna fordon och lyftutrustning. Detta kan föra med sig potentiella brand och andra säkerhetsrisker. Schemalägga regelbundna möten med din lager personal så anställda kommer att förstå alla viktiga säkerhets ämnen, och gör din arbetsplats bättre och säkrare.

Schemalägga säkerhet Session möten

Lager säkerhet möte ämnen


Schemalägga regelbundna möten för alla dina anställda och göra närvaro obligatorisk. Den bästa tiden för sådana möten är från början ett skift eller, bara efter en schemalagd lunch eller arbetet paus. Tillhandahålla spanska och andra tolkare för arbetstagare vars första språk inte är engelska. Har en checklista som visar alla potentiella problem, granska eventuella tidigare problem och uppmuntra anställda att uttrycka sin oro.

Betona säker drift av maskiner

Lager säkerhet möte ämnen


Truckar, pall uttagen, transportband och lastbilar är alla vanliga till lager. Se till att dina anställda lämna säkerhet mötet med full insikt i hur man arbetar på förhöjda lastkajer; Hur man undviker att få kläder eller hår fångad i transportband; Hur man arbetar med truckar; och hur att varna andra när truckar. Pallar måste laddas och staplade ordentligt för att undvika potentiella spets-overs och kollapsar. Alla leker med maskiner måste strängt förbjudna och snabbt och allvarligt bestraffas.

Försumma inte brandsäkerhetVarje lager är en potentiell fälla brand. Även om lagrad i lagret inte brandfarliga, kan kartonger och lådor som innehåller dessa objekt bränsle en brand. Utse erfarna arbetstagare som brand marskalkar att upptäcka faror och samordna regelbundna brandövningar. Förbjuda rökning, utom i vissa områden eller utomhus.

Ingen säkerhetsutrustning? Inget jobb!

Lager säkerhet möte ämnen


Arbetstagare ska bära hjälmar och stål-toed arbete stövlar alltid att skydda mot det farliga kombinationen av allvar och lådor på övre hyllorna. Din säkerhet möte, relatera till anställda som lyssnar på musik eller använder en mobiltelefon kan distrahera arbetarna och leda till olyckor.

Städning är inte bara för hemmet

Lager säkerhet möte ämnen


Smuts, skräp och slick ämnen kan förvandla ett lager golv till en man fälla. Utslitna betonggolv kan smulas sönder och grop, skapa tripping faror. Rutorna blockera gångar och korridorer eller sopor tanklöst kasseras, presentera ytterligare utmaningar för säkerhet på arbetsplatsen. Betona din arbetstagare under säkerhet mötet att en ren arbetsplats är en säker arbetsplats. Ställ in tävlingar mellan golvet gäng för bäst bevarade arbetsområdet. Har arbetstagare omedelbart rapportera alla faror, och glöm inte att ge gott om trash kärl, som ska tömmas regelbundet.