mynewspapers.net

Lagar för olaga intrång över en uppfart

Lagar för olaga intrång över en uppfart


Enligt västra encyklopedi av amerikanlag, olaga intrång definieras som "Ett olagligt intrång som stör en person eller egendom." Detaljerna i lagen varierar från land till land, men i allmänhet inkräktar på en annan persons uppfart utan tillstånd, särskilt om fastigheten har grindar och staket eller skyltar som anger "No Trespassing" eller "Privat egendom", ägaren eller hyresgästen kan väcka åtal för otrohet. Otrohet kan vara en person eller deras fordon. Men när fastighetsägaren beställer en person på fastigheten, personen och/eller deras bil lagligt intrång om de finns kvar.

Trespass exekutiva åtgärder

Lagar för olaga intrång över en uppfart


Framgångsrik tillämpning av olaga intrång händer när åtgärder som vidtagits av husägare göra det fullständigt klart att varken människor eller deras fordon är välkomna på deras uppfart utan ägarens tillstånd. Staket och grindar på den punkt där din uppfart möter gatan hindra de flesta människor eller fordon från olaga intrång över uppfarten. Om gated, kan den innehålla en kombination låsa eller kort känga enhet endast tillåta tillgång till dem med tillstånd. Om staket och grindar inte är genomförbart, kan tecken uppföras deklarera uppfarten som privat egendom eller en ingen genomresa zon. Några föreslår att parkering framför uppfarten, blockering olaga intrång eller att husägare bör prova att sätta en kedja över uppfarten. Denna taktik förstärka dina ansträngningar att abhort eller avskräcka obehöriga men de är endast förebyggande åtgärder. Andra föreslår parkering bakom genomresa fordonet. Denna åtgärd hindrar deras förflyttar fordonet innan polisen eller tow truck svara. Detta steg, som några av de förebyggande åtgärd som anges ovan, dokument problemet för myndigheterna.

Law Enforcement alternativ

Lagar för olaga intrång över en uppfart


Inkräktare lämnar normalt bokförda egenskaper för husägare önskemål, särskilt efter begär de avviker. Men om trespasser(s) vägrar och insistera på stod deras mark, ringa polisen och åtala dem för olaga intrång. Åtal för olaga intrång kan resultera i böter och fängelse som antingen en kriminell eller civila brott beroende på staten och omständigheterna. Även det aldrig får åtalas, ringa myndigheter dokument problemet och gör det klart att inkräktare har åsidosatt om dina rättigheter.

Polisens olaga intrång

Lagar för olaga intrång över en uppfart


Förutsatt att god sak, kan brottsbekämpning ange uppfarten för en egenskap och ta gångvägen från sitt fordon till ytterdörren. Om handläggaren vandrar in i sidan gården eller andra områden av fastigheten utan ägarens tillåtelse eller kunskap, eller om officeren jämnåriga i fönstret medan intet ont anande invånarna är inne, har polis besöket gått från en nontrespassing situation till en av en olaglig sökning. Några bevis som samlats under den tid som en olaglig sökning kan inte bli bevis i en domstol. Om polisen stannar kvar på fastigheten efter att ha frågat att utrymma, anser domaren om officeren hade goda skäl för återstående på fastigheten innan man beslutar i frågan.