mynewspapers.net

Låg kostnad John Deere Birthday Party idéer

Låg kostnad John Deere Birthday Party idéer


En John Deere födelsedagsfest kan kastas mycket billigt med rätt tema färger och företagets logotyp för användning på hantverk. John Deere har varit ett populärt företag inte bara för dess tunga maskiner utan för dess leksaker och samlarföremål. John Deeres signatur färgerna är gul och grön, och enligt Deere.com, den populära, varumärke hoppade deer logo infördes 1876. (Se "Referens" 1.)

John Deere födelsedag dekorationer

Låg kostnad John Deere Birthday Party idéer


Använda gröna och gula streamers för en John Deere födelsedagsfest. Du bör också använda svart och serpentiner så att färgerna för födelsedagsfest inte är överdrivna med gula och gröna nyanser. Researrangemang ballong med två färger för varje hörn av rummet. Skapa ett stort arrangemang som är centrerad på taket med alla fyra färger. Var och färgade streamer kostar runt 60p till £1.30. Paket av ballonger är runt £1.30 till £2. Ta svart konstruktion papper och klipp ut rådjur silhuetter för tabletter att lägga till John Deere parti tema. Rådjur silhuetter kan hittas genom resurserna nedan. Ta en penna och skissa på en mall för att göra flera billiga bordstabletter. Köpa en grön plast duk och gula plattor att gå med din John Deere parti tema. Plast bord täcker kostnaden runt £2 och gula plattor är £1.30. Du kan också köpa parti koppar och plast bestick i en mängd olika färger. Välj svart, grön eller gul. De kostar vanligtvis runt £1.90 per paket.

John Deere Birthday Party mat

Låg kostnad John Deere Birthday Party idéer


John Deere födelsedag part mat bör följa ett land tema. Servera billig mat för din födelsedagsfest som majs på cob eller, om det inte är säsong, fryst majs. Laga hamburgare och korv eller corndogs för gästerna. Köp paket av gröna Kool-Aid som kostar runt en 60p för två paket och servera i en tillbringare med is. Iste är en annan prisvärd dryck du kan tjäna på din John Deere fest och kan köpas i premade gallons i livsmedelsbutiker för runt £1.30. I stället för en traditionell tårta Baka muffins med en gul kaka mix och köpa vit glasyr. Tillsätt ett par droppar grön karamellfärg och använda gult strössel på toppen som avspeglar din John Deere födelsedag fest tema.

John Deere Party verksamhet

Låg kostnad John Deere Birthday Party idéer


För att underhålla gästerna på din John Deere födelsedagsfest, köpa en bal med hö och billiga leksaker för en part spel. En bal med hö eller halm säljer på foder butiker för runt £1.30 till $3. Köpa leksaker som matchbox bilar och Barbie dockor på dollar butiker och leta efter avslut på liknande objekt som är en 60 p och under. Skär balen hö eller halm och fluffa upp in i en stor hög. Dölja leksaker i högen för barnen att hitta på din John Deere fest.