mynewspapers.net

Låg fetthalt & kalorifattig kost menyn

Låg fetthalt & kalorifattig kost menyn


Om inrättande av en kost med lågt fett och kalorier, om närmade sig säkert, kan vara effektiva för att uppnå total hälsa och kan leda till ett längre liv. En vettig kalorifattig kost är också ofta låg fetthalt, som fet mat tenderar att vara kaloririk. Om du planerar att sätta dig på en låg-kalori eller fettsnål kost, är det lämpligt att prata med en dietist eller en läkare som kan avgöra hur många kalorier du behöver med tanke på din nuvarande vikt och aktivitet nivå. Under tiden bör du förstå grunderna.

Bas måltid på Protein

Men du inte får äta kött, minimerar basera måltiderna på magert protein antalet kalorier behövs för att stödja dig under längre perioder. Solid magert protein, som låg i fett och kalorier, exempel på kycklingbröst (bakad eller kokt), fisk, Turkiet eller--för vegetariska--kikärter eller sojabönor. Färsk citronsaft och olivolja är hälsosamma alternativ för smaksättning och förbereda dessa typer av protein-baserade produkter.

Maximera naturliga råvaror

Bygga färska frukter och grönsaker i din lågt kaloriinnehåll, maximerar låg fetthalt kost plan ditt intag av nödvändiga vitaminer och mineraler. Okokt eller ens lätt kokta frukter och grönsaker är nästan alltid låg fett och kalorier. De är också lätta att smälta, som din kropp tar mindre energi att metabolisera dessa livsmedel. Ett undantag till naturligt låg fetthalt livsmedel är avokado, som innehåller en högre nivå av fett än andra frukter och grönsaker. Ät färsk avokado sparsamt. Gröna bladgrönsaker som spenat och broccoli kan-- och bör--ätas i generösa mängder.

Hela korn

Hela korn livsmedel som vete bröd, pasta och naturliga spannmål är ofta låg fetthalt och hög i fiber, som--så magert protein--kan du känner dig nöjd för längre tid, minskar ditt totala kaloriintag. Överväga vikten av frukost, som äta hälsosam mat tidigt på dagen hjälper dig att bränna kalorier längre. Morgon måltider, till exempel kan innebära en hög proteinhalt, hög-fiber havregryn blandat med färsk frukt. Markera spannmål som innehåller vetemjöl baser och den listan (på sina lådor) minst 7 gram varje proteiner och fibrer.

Minimera socker och natrium

För att utbilda dig själv i en livsstil av låg fetthalt och lågt kaloriinnehåll äta, lära sig läsa ingredienserna på etiketter av livsmedelsprodukter. Syfta till att hålla din dagliga natrium nivåer under 2.000 mg. blick för livsmedel som har bredvid ingen mättat fett, och undvika livsmedel som är förpackade eller processade. Köpa spannmål som innehåller naturliga produkter som soja eller hela vetemjöl långt innan socker. Mat som innehåller mycket socker och natrium är vanligtvis också högre i fett eller kalorier, eller båda.