mynewspapers.net

Läder trenchcoat stilar

Läder trenchcoat stilar


Läder trenchcoat är en tidlös form av ytterkläder. Designers från Paris, Milano och New York Visa versioner av klassiska läder trenchcoat varje år på banor. Läder trenchcoat är populära bland både män och kvinnor, och även färgerna kan variera från säsong till säsong, ett par nycklar stilar har pågått över tiden.

Klassiska läder trenchcoat

Den klassiska läder trenchcoat är baserad på den ursprungliga trenchcoat design som gjordes populär av London designer Burberry. Stilen var ursprungligen gjord av gabardin, en slitstark och vattentät tyg. Pälsen var omtyckta brittiska officerare och bärs främst på regniga dagar. Den klassiska läder trenchcoat designen är knälång och bältade. Pälsen är också dubbel breasted, vilket innebär att det finns två parallella, vertikala rader med knappar på framsidan av rocken. De två raderna knappar var utformade för att hålla den kalla luften ut och bort från personens kropp.

Fullängds läder trenchcoat

Fullängds läder trenchcoat är en längre version av den klassiska trenchcoat. Pälsen är bältade, dubbel breasted, och träffar överst på anklarna. På grund av dess extra längd, kan en längre trenchcoat stil vara lämpligare för svalare väder. Denna stil är gjord för både män och kvinnor av designers.

Beskurna läder trenchcoat

Trenchcoat beskurna läder görs främst för kvinnor. Detta är en kortare version av den klassiska läder trenchcoat. Trenchcoat beskurna läder är bältade, dubbel breasted och sitter på toppen av höftbenet. Denna stil kan vara lämplig för varmt väder månader.

Typer av läder

Läder trenchcoat kommer i en mängd olika läder och kvalitet. De vanligaste typerna av läder används för trenchcoat är lammskinn, kalvskinn, sämskskinn och mocka.

Pris poäng

Billig läder trenchcoat finns för så lite som £97. High-End designers som Burberry, Gucci och Chanel debiterar flera tusen dollar för en läder trenchcoat.

Vård

Det är viktigt att hålla läder trenchcoat väl underhållna för att bevara färg och smidighet i läder. Det är en bra idé att använda en produkt som vakt på en läder trenchcoat för att hålla lädret från färgning. Guard produkter som Scotch vakt eller tillämpa vakt bör alltid testas på insidan av pälsen innan behandling av hela plagget för att säkerställa att produkten inte kommer att reagera dåligt med läder. Om fläckar inträffar, kan en läder balsam användas för att ta bort fläcken. Det är viktigt att lagra läder i en sval, torr plats. Perfekt förvaring för en läder trenchcoat skulle vara i ett plagg väska inne i en garderob och bort från värmen.