mynewspapers.net

Lacken system idéer för en tonåring sovrum

Lacken system idéer för en tonåring sovrum


Måla en tonåring rum är ett projekt som både tonåring och föräldrar sluta tycke. Tonåringar vill behålla en viss kontroll över sitt eget utrymme, men föräldrar bör fortfarande har något att säga i vilka färger färg används. Att välja färger för en tonåring sovrum är ett enkelt projekt som kan göra alla nöjda.

Komplementfärger

Välj två kompletterande färger att måla sovrummet, som är ett lätt sätt att samordna färger, texturer och färger att skapa ett rum som ser ut som om det var dekorerade professionellt. Måla väggarna med en färg och hitta tillbehör i andra, eller alternativa väggarna med båda färgerna. Några exempel på kompletterande färger är gult och blått och rött och grönt. Borde inte vara svårt att hitta kompletterande färger som tonåring gillar.

Tema

Välj ett tema för tonåringens rummet; centrum tema kring en passion av tonåringens, till exempel ridning eller fotboll. Välj en färg som kompletterar den tonåring rum temat, och använda den som den centrala färgsättning, vilket kommer att skapa en mer vuxen känsla till ett rum samtidigt tillåta en tonåring visar hennes intressen framträdande. Även om ett tema rum kan verka barnsligt, kan att skapa en central färgsättning göra det känns mer vuxen ut.

Ränder

Välj tre till fem färger som passar väl ihop, till exempel grön, röd, blå och gul. Använd dessa färger för att måla omväxlande vertikala ränder på väggarna i den tonåring rum. Använd målartejp för att skapa raka linjer för varje rand. Skapa ränder av varierande tjocklekar att hålla rummet visuellt intressant. Ränder är ett utmärkt sätt att lägga till variation och en explosion av färg till en tonårings rum som annars är välorganiserat och subtila.