mynewspapers.net

Kylskåp-inställningar för frukter & grönsaker

Kylskåp-inställningar för frukter & grönsaker


Frukt och grönsaker kan pågå i veckor när de lagras under rätt förhållanden i kylskåp. De flesta moderna kylskåp är skarpare lådor särskilt utformade för att hålla grönsaker på lämplig fuktighet och temperaturkrav. dock beroende på objekt, kan hylla lagring ge en bättre miljö än lådor. En genomsnittlig kylskåp bör fastställas till runt 1.11 grader C. Eftersom temperaturerna varierar i olika områden i kylskåpet, kan lagringsplatser ändras för att möjliggöra en perfekt frukt och grönsaker klimat.

Kylförvaring

Sallat, gröna, broccoli, äpplen och sparris bör förvaras i kylskåp, som erfar en genomsnittlig temperatur på 0.556 grader c. kallaste området om objekt börjar frysa, bör den övergripande kylskåpstemperatur dock ökas med-17.2 eller -16,6 grader C. Dessa frukter och grönsaker lagra bästa med luftfuktighet över 95 procent och skarpare lådan är en justerbar klimat lagringsplats. Flytta den skjutbara mätaren till inställningen hög luftfuktighet och lagra objekt i punkterade plastpåsar för bästa resultat.

Cool lagring

Bönor, bär, meloner, majs och citrus är känsliga för temperaturer under 2.78 grader C och bör förvaras i varmare områden av kylskåpet. Hålla dessa frukter och grönsaker på framsidan av mellersta hyllor. Uppmuntra absorptionen av befintliga låg luftfuktighet genom att lagra råvaror i plastpåsar med hål. Ingen justering av det totala kylskåpstemperatur är nödvändigt som kyl cykeln och närheten till dörren gör denna plats varmare än skarpare lådan eller baksidan av hyllor.

Varm lagring

Även om kylskåp lagring är ett vanligt sätt att hålla råvaror, kan kyla kylskåpet orsaka mer skada än nytta för vissa frukter och grönsaker. Avokado, bananer, tomater, ananas, mango, potatis och squash bör förvaras i rumstemperatur. Låga temperaturer inne i kylskåpet kan orsaka dessa objekt att torka ut eller bli urkärnade. En justering till den övergripande temperaturen att göra miljön lämplig för dessa artiklar skulle resultera i temperaturer som kan orsaka nedbrytning i andra kylda poster.