mynewspapers.net

Kvinnors julklappar

Kvinnors julklappar


Den moderna jultradition av present-ger började i den viktorianska perioden i slutet av 1800-talet. Familjemedlemmar gav varandra enkla gåvor i vackert inslagna paket, ibland placeras under granen. Idag är handlingen att ge gåvor är en viktig jultradition och gåvor är individuellt utvalda utifrån mottagarens unika smaker.

Bärbar fotoskrivare

En bärbar ögonblick fotoskrivare är en bra idé för alla de kvinnorna med digitala bilder sitter i kameran och datorn. Trådlös och måttligt prissatt, en skrivare kan vara presenten till en kvinna som älskar att fotografera. Det kan också användas för att göra gratulationskort och collage.

Ett dussin kycklingar

Gör en donation av ett dussin kycklingar till en afrikansk familj med HIV i din älskade sitt namn. Denna gåva ger en familj näring och inkomst, och kycklingarna kommer att producera mer baby kycklingar. Det är en gåva att verkligen håller på att ge, och en kvinna som är intresserade av globala välgörenhet skulle uppskatta denna tankeväckande gåva.

Mormors Kycklingsoppa

Hemlagade soppor är underbara under vintern, speciellt att avvärja förkylningar. Gör din egen soppa eller Använd mormors hemliga recept. Lägg i soppan i en stor burk eller glas behållare, packa det i en stor flätad korg och Lägg kex eller bröd. Om du inte kan göra din egen soppa, finns soppa presentkorgar eller många andra typer av matkorgar att köpa.

Hemlagad frukt Cordial

Hemlagad frukt saft är en smak av sommaren. Använd färska ekologiska frukter och koka dem med socker. Hitta en vacker flaska och fylla den med din hjärtlig. Lägg en båge, och du har en gåva som visar hur söt du är.

Te Set

Många kvinnor älskar att ha eftermiddagste, och ge en teservis, inklusive te, är en civiliserad julklapp. En porslin tekanna med två koppar och fat fungerar bra med alla växtbaserade eller svart te din älskade har. Ett te mysigt eller engelska kex kan läggas till en teservis. Också, "Eloise" är en bra bok som kan åtfölja denna gåva--hjältinnan älskar te på Plaza Hotel i New York.