mynewspapers.net

Kvinnor 50-årsdag party idéer

Kvinnor 50-årsdag party idéer


Många kvinnor överväga vrida 50 en viktig milstolpe födelsedag. Party idéer alltifrån små, intima sammankomster med några nära vänner till stora, extravaganta händelser med massor av gäster. Om planera ditt eget evenemang, oroa inte dig om vad andra vill, välja en fest som blir meningsfullt för dig. Om du kastar den 50-parten för någon annan, överväga vad hon kommer mest njuta av och planera därefter.

Här är ditt liv

Är detta ditt liv part är lite som en stek. Gästerna kan fylla i ett frågeformulär som innehåller frågor som "Vad är din favorit minne av [den person som har födelsedag]?" Eller "det dummaste jag någonsin sett henne göra var [Fyll i tomma]." En emcee kan dela Svaren under festen.

Firar förflutnan

Detta parti tar hedersgäst på en nostalgitripp. Hitta viktiga personer från födelsedag flickans förflutna att sätta i ett framträdande eller skicka ett brev eller meddelande. Visa eller läser dessa som en del av festligheterna. Gör en klippbok av bilder och minnen att presentera hedersgäst.

En temafest

Skapa en fest med temat av decenniet där kvinnan är född. Eller, om hon har en särskild passion, såsom hästar, bygga partiet kring detta tema. Hursomhelst, gör dekorationer och festligheterna om henne och hennes intressen.

En intim insamling

Hyr en stuga eller hus och planera en weekendresa för födelsedag celebrant och hennes närmaste vänner. Kontrollera att platsen är fyllt med massor av mat och vin för festligheterna. Om en helg är uteslutet, kasta en liknande händelse för en eftermiddag; viktigaste är att ha hennes närmaste vänner delta.

En stor fest

För vissa kvinnor är en stor fest det bästa valet. Bjuda in vänner, familj och arbete kollegor och hyra ett rum på ett hotell eller andra rymlig plats. Beroende på kvinnans preferenser, har ett band eller discjockey för dans och en formell sittande middag. Eller ta samma inställning och använda den för spöka.