mynewspapers.net

Kvinnliga tecken på attraktion

Kvinnliga tecken på attraktion


Många gånger kanske du inte vet om en kvinna är attraherad av dig. Även om en kvinna kanske tror hon gör sig helt klart, kan du vara borta. Det finns tecken att leta efter som kommer att berätta om en kvinna är attraherad av dig. Att känna och identifiera tecken på hennes dragning till du hjälper er båda förstå varandra och kommunicera bättre.

Fysiska tecken

Om hon är attraherad av dig, kommer hennes elever vidgas när hon tittar på dig. När en kvinna är lockade med en man kommer hon rodna som hon ler och skrattar. Hon kommer också vända håret eller vrida den med fingrarna. Och hennes kroppsspråk kommunicerar hon är öppen för din inställning av mot dig med henne fällt på sina sidor bibehållen ögonkontakt.

Olyckor

Om en kvinna är attraherad av dig, kan hon låtsas att ha någon form av olycka att lura dig i för hjälp. Hon kan sjunka något, eller hon kan nästan resa och falla så hon kan nå ut och hålla din hand. Hon stöta också "oavsiktligt" på dig i på väg till jobbet eller klass. "Olyckor" som dessa är inga olyckor.

Uppmärksamhet

Om en kvinna är attraherad av dig kommer hon fokusera sin uppmärksamhet på dig. Hon får lära sig om dig som hon upptäcker din smak och preferenser. I en grupp, kommer hon fokus på dig och prata med dig mest. Hon kommer att lyssna uppmärksamt till vad du har att säga och hålla blicken fast på du märker flera åtgärder.

Komplimanger

Om en kvinna är attraherad av dig kommer hon komplimang du ofta. Om du är en idrottsman, kommer hon förgyller din prestation. Eller, om du är en musiker i ett band, hon kommer att uttrycka sin uppskattning för bandets musik och din talang. Oavsett era ansträngningar, en kvinna attraherad av dig kommer att göra dig att må bra som hon kommer att uttrycka sin attraktion med komplimanger.

Provocerande beteende

När en kvinna är attraherad av dig, kommer hon ofta klä sig i sexiga kläder och smink när du är runt. Hon kommer att försöka fästa er uppmärksamhet på sin kropp genom att stå rakt upp med henne bröst ut eller lutande i mot dig. Hon kan göra mild sexuella antydningar medan du tittar direkt i dina ögon, ständiga allt närmare dig och initierande touch.