mynewspapers.net

Kvinnliga rock star frisyrer

Kvinnliga rock star frisyrer


Rock star hår är vasst och roligt att bära. Kvinnliga rockers vilja låta sin personlighet visar, och så kan du med en av dessa fantastiska stilar. Arbeta med din naturliga hår textur att fånga det bästa leta efter din personligen. Oavsett utseende du väljer, var noga med att bära den med rock star sass och attityd.

Rock Star Shags

Shags är en mångsidig utseende. Snittet innehåller massor av hackig lager. Den kan bäras i en kort shag eller i en längre version. Vikten på utseendet är mestadels på toppen av huvudet, som påminner om kvinnliga 80-rockers. Detta är en lätt ser att stil i många olika utseenden. Använd en platt järn för en smidig rocker stil. Gel och slick tillbaka hår, eller bara föna för en vilda utseende. Använd en hår pasta att avgränsa och definiera olika lager. Ett shag kan också vara scrunched med mousse för ett lockigt utseende. En annan version av shag är närmare en pixie titt. Ojämna kanter och kort lager gör en dramatisk effekt. Uträtning kommer att skapa ett ännu mer kantiga utseende. Retas under de översta skikten kan orsaka rock star shag att bli nästan mulle-liknande och mycket rockstjärna.

Rock Star färg

Färga håret för en dramatisk rock star look. Ett lurvigt huvud fullt av varm rosa och svarta hår är onekligen rockstjärna. Solid svart hår är en traditionell rock star look, som är extrema blekmedel blonda. Skapa intressanta effekter med chunky inslag av färg till betoning din beskärda del av valet. Gör en peek-a-boo look med en färg under som syns bara när du flyttar ditt huvud eller dra upp ett lager med clips eller gel.

Rock Star bula

Bump ditt hår för en glamorös rock star look. Det har en retrokänsla men är definitivt inte för den blygsamma. Börja med otvättat hår för bästa resultat; naturliga oljor hjälper hålla retas. Separat i sektioner, horisontellt över ditt huvud. Försena ett avsnitt i taget och spraya den fram och tillbaka med hårspray och sedan TUPERA avsnittet för att ge det kroppen. När toppen av huvudet har tillräckligt retad hår för att skapa höjden av knölen som du vill, samlas och driva på. Du kan hålla utseendet på plats med ett klipp eller hårspännen. Borsta framkanten till en smidig lager att täcka tuperat knölen och sedan spraya för att hålla den på plats. Sidorna är i allmänhet mycket smidig och stram i ansiktet. Du kan sopa din lugg åt sidan och klipp eller stil dem som vanligt.