mynewspapers.net

Kvinnliga gag gåvor

Kvinnliga gag gåvor


Människor ger gag gåvor för ett speciellt tillfälle, milstolpe och fest, som en brudkläder dusch eller möhippa, en födelsedag eller en avläggande av examen. Du kan ge gag gåvor för specifika holiday nöjen som en vit elefant spel. Du kan ge en kvinna du är ganska nära till eller känner väl en gag gåva när som helst. Om du inte vet mottagaren brunnen, en slumpmässig gag gåva kanske inte lämpliga och är det bättre att presentera en riktig gåva tillsammans med den.

Brud och möhippor

Kvinnliga gag gåvor


För brud och särskilt möhippor är gåvor som annars skulle vara olämpligt rättvist spel. Eftersom bachelorette kommer snart att vara gift, presentera present givare ofta henne med munkavle gåvor som är sexuella natur. Exempel på dessa typer av presenter är ätbara underkläder, stygg dice, stygg böcker, lurviga handfängsel, nyhet underkläder och sexleksaker.

Födelsedagar

Kvinnliga gag gåvor


Födelsedagar är en stor möjlighet att ge gag gåvor. Att ha en riktig närvarande tillsammans med din gag gåva rekommenderas. De kan ges för alla åldrar, men det finns några milstolpar som är mer i kategorin gag gåva. För en kvinna som vänder 18, spela med det faktum att hon blir en "laglig" ålder. Kondomer, glidmedel och andra sex produkter är godtagbara som gag gåva från vänner. Detta kan inte vara acceptabelt för en hane att ge. För en kvinna vrida 21, är en gag gåva som kan också visa sig vara mycket användbar en flaska alkohol. Du kan även presentera en gåva korg full av mini alkohol flaskor. För kvinnor som blir lite äldre, ett överflöd av over-the-hill gåvor ar tillgängliga. Kontrollera att mottagaren har ett bra sinne för humor; annars kan dessa typer av gåvor inte tas emot väl. Exempel på over-the-hill gåvor är en förpackning med blöjor eller farmor trosor, blå hårfärgningsmedel, käpp och over-the-hill inskriven gåvor som martini glas, T-shirts, muggar och pennor.

Vit elefant gåvaEn vit elefant är underhållande, särskilt bland vänner. Om du är med en närmare grupp, kan din gag gåva vara mer öppna och även gränsen på offensiven. Om du får något för en vit elefant personalfest, kan du behöva vara lite mer försiktig när du väljer en gåva. Bland lämpliga gåvor för en vit elefant part är saker som en liten billig statyett (speciellt om statyett är något konstigt och slumpmässigt distribuerade), strumpor galna granna bijouterier, en mugg med en rolig säger, bobbleheads och nyhet objekt som inte längre är trendiga.

Andra tillfällen

Kvinnliga gag gåvor


När någon har bara fått ut från sjukhuset, får hon ofta blommor med få bra anteckningar. Gag gåvor kan erbjuda henne lite humor tillsammans med era lyckönskningar. Din gåva gag kunde ha något att göra med hennes sjukdom. Till exempel, om hon hade sin tonsiller tas ut, kan din gag gåva vara ett presentkort till en glassbar. Gradering är ett annat tillfälle för gag gåvor. Om din examen gick till skolan för att vara läkare, kan en läkare play kit vara en bra gag gåva. Andra tillfällen för vilken skämt gåvor skulle kunna fungera väl är att få ett körkort, ett nytt jobb eller ett nytt hem. En annan gag gåva som kan vara tillfälle-specifika är en hemmagjord certifikat--kan du vara kreativ, eftersom du kan skriva texten dig själv att göra gag ännu mer personliga.