mynewspapers.net

Kvinnliga Emo frisyrerKvinnliga emo frisyrer kommer i många olika varianter, men alla kännetecknas av "emo svepet," en fransad bang kammade och hår-sprutade på ena sidan av huvudet över en ögat. Emo frisyrer betona oftast kvinnans ögon, så make-up används för att betona ögonen snarare än läpparna.

Emo Mullets

Enligt webbplatsen Emo frisyrer är kort emo mulle frisyr en av de mest populära emo frisyrer för både män och kvinnor. Denna emo frisyr präglas av ett långt hårstrå i ryggen som är drog över och sprutade åt sidan, som liknar en comb-over-effekt i fronten. I en modern emo mulle klipps håret i shag lager stil med främre skärs mycket kortare än ryggen. För en omvänd moderna mulle är håret lång över framsidan och kort i ryggen.

Emo Bob

Som Emo mulle frisyrer kommer emo bob i många varianter. Långa och korta bob hårklippning är lager och kantas med marginella faller över ena ögat i typisk emo peek-a-boo stil. Emo bob hårklippning är oftast längre fram och kortare i ryggen och kan vara razored i ryggen för betoning.

Emo Shag

Emo frisyrer shag identifieras av länge skiktad nedskärningar runt huvudet och den typiska "emo sweep." Håret på huvudet är normalt utformade med gel eller vax, med långa bitar går rakt ner; Detta varierar dock från person till person, med några tjejer föredrar att styla alla hår stick-raksträckan.

Emo Razor stilar

Emo frisyrer razor skärs av en rakkniv i stället för sax att ge håret en hackad chunky. Emo razor frisyrer använda gel eller pomada att styla håret i spetsiga bitar och ordna lager runt huvudet.

Emo stil hårfärger

Traditionellt har var de flesta emo frisyrer färgat kol-svart. Enligt kärleken till vet hår hemsida är dock en nyare trend att använda pulserande kontrasterande färger som blond och svart, i emo-girl frisyrer. Andra vanliga färger i emo kvinnliga frisyrer är röda och djupa orange. Med ljusa, levande färger kan kvitta de olika lagrarna av en emo frisyr.