mynewspapers.net

Kurser för att hjälpa mig bli en sjukvårdareAtt bli en sjukvårdare är ett utmanande och mycket konkurrenskraftiga yrke. Ambulanspersonal är anställda av sjukhus, brandstationer och andra medicinska vård och omsorg. De är nödvändiga för att kunna ta hand om patienter i ofta hög stress och nödsituationer genom bedömning av patientens tillstånd, överföra dem till ett sjukhus och vård första svar. Bli en sjukvårdare kräver flera steg som innefattar kurser och erfarenhet olika utbildningsnivåer nödsituationer. Den första nivån är att få certifierad som en första Responder, som följs av EMT kurser och certifieringar, och slutligen sjukvårdare skola. Förutom denna process finns det också kurser kan du ta genom högskolor som hjälper flytta dig mot en karriär som en sjukvårdare.

Första Responder nivå

Kursens första Responder är i allmänhet en enda kurs som kan vara allt mellan en vecka och flera månader beroende på hur kursen ställs in. Ämnen som behandlas på första Responder nivå omfattar avancerade första hjälpen och HLR, anatomi och funktioner i kroppen, lyfta och flytta patienter, patientens bedömning, triage och medicinska akutfall.

Emergency Medical tekniker (EMT) nivå

EMT kurser expandera på ämnen som behandlas i första Responder kursen och är mycket mer detaljerad. EMT kurser kommer i form av snabbare program eller college-typ kurser som träffas ett par gånger i veckan och kan ligga någonstans mellan 12 veckor och 24 månader. Förutom föreläsning delar av kursen, allmänt krävs praktisk utbildning eller praktik för att slutföra EMT utbildning.

Sjukvårdare nivå

Sjukvårdare på den högsta nivån i akutmedicin och kan utföra en mängd olika arbetsuppgifter. Under sjukvårdare utbildning, inkluderar kurs ämnen specifika akutmedicin scenarier, alla system i kroppen, anatomi som droger och deras administration.

Bra kurser utanför akutmedicin

Om du inte planerar att anmäla sig till kurserna redan nämnt men vill förbereda dig för vad du kommer att uppleva i sjukvårdare skola, det finns många klasser som kan gynna dig. Arbetsgivarna vilja se en utbildning av hög kvalitet och en mängd olika kurser som visar att du har erfarenhet om katastrofmedicin. Hälsovetenskap och relaterade klasser sådan biologi, mikrobiologi, anatomi, fysiologi och kinesiologi är alla klasser vanligen tillgänglig på community college och universitet som kommer att lägga till din potential som en framtida sjukvårdare.