mynewspapers.net

Kuperade sprint triathlon träningstips

Kuperade sprint triathlon träningstips


Triathlon training är krävande. Lägg till kunskapen att triathlon kommer att äga rum på kuperad terräng och konditionering blir ännu viktigare. Oavsett om ditt mål är en åldersgrupp vinna, att förbättra din tid eller helt enkelt till slut, kan ordentlig utbildning du göra din bästa insats på tävlingsdagen.

Tegel utbildning

Tegel utbildning är en viktig del av triathlon utbildning. I tegel utbildning slutföra du två segment av konditionering rygg/rygg, till exempel simning och cykling eller cykling och löpning. Tegel träning hjälper träna dina muskler att ta itu med mjölksyra uppbyggd och tunga ben du känner när övergången mellan händelser. Lägg till hill träning i din tegel cykling och löpning segment för att stärka benen och bygga mental seghet.

Styrketräning

Driver kroppen över kuperad terräng kräver mer styrka än driver kroppen över en relativt plan yta. Bygga muskler krävs för att genomföra din kropp genom att inkludera en full body vikt träning två till tre gånger varje vecka. Välj flera gemensamma rörelser som arbetar mer än en kroppsdel, som knäböj, marklyft och bänkpress.

AB arbete

Bukmusklerna är ansvariga för att hjälpa kroppen hålla sig upprätt. Det är relativt lätt att upprätthålla god hållning i början av träningen, men som du får mer trött, formuläret kan drabbas av. Stärka din abs med crunches, plankor och benet höjer.

Kulle spurter

Hill repetitioner är en typ av styrka träning som bygger muskler och kardiovaskulär uthållighet. Kör gånger hänvisar till dem som hastighet arbete i förklädnad. En viktig del av alla ras utbildning, hill utbildning är särskilt värdefull när du är utbildning för en kuperad händelse. Hill intervall kan du mäta hur din kropp kommer att reagera på kullar och träna kroppen att effektivt täcka kuperad terräng.