mynewspapers.net

Kul värma upp spel för barn

Kul värma upp spel för barn


Barn naturligt har en massa energi och vilja springa runt och spela fysiskt. Detta är en normal del av barnets utveckling. Även så, måste även barn uppmärksamma hur de förbereder sina kroppar för fysiskt arbete. Annars kan de möta problem såsom muskelkramper eller påfrestning på hjärtat. Warm-up spel ge barnen en rolig och lämpligt sätt att underlätta i fysisk träning.

TrafikljusBarnen är i bilar eller bussar nästan varje dag, och de gillar att härma vuxna. Trafikljus, en traditionell kids' värma upp game uppräknade teachingideas.co.uk, drar nytta av detta. I den enklaste versionen av spelet, ledare samtal ut "rött", "grön" eller "gula". Barnen slutar, sakta ner och fortskrida normalt med rörelser såsom löpning eller hoppa över baserat på ledarens samtal. Ledaren kan också ringa ut varianter som "in rondellen" (barnet visar), "regn" (barnet vågor armarna som vindrutan brickor) och "omvänd" (barnet utför hans rörelse bakåt).

Grodden Tag

Grodden Tag är ett spel från pecentral.org där barnen måste undvika att bli "sjuk". Fyra bollar--två gröna och två röda--behövs. Röd representerar "bakterier." Grön representerar "medicin." Ledaren delar de färgade bollarna ut till fyra barn. Resterande barn gå, hoppa, hoppa eller springa runt i en märkt-off kvadrat utrymme medan barnen med "grodd" bollar försöker fånga dem. Om ett barn får beröring av en "grodd", behöva de slaga på marken för att signalera för "medicin." "Läkarna" med röda bollar sedan komma och tag barnen på marken för att få dem tillbaka i spel. Ledare för spelet ska pausa spelet regelbundet (ca varannan minut) för att ge andra barn en chans att få den gröna och röda bollar. Eftersom varje spel är utformad för att vara kort, kan någon typ av rörelse användas.

Spindlar och skorpioner

Dela upp barngruppen i hälften. Hälften av barnen kommer att krypa på alla fyra med ryggen i luften. De är "scorpions". Den andra hälften av barnen flytta på alla fyra med sina magar som vetter mot taket. De är "spindlar". "scorpions" jaga "spindlar" och försök att "sticka" dem genom att märka dem. Om en "spindel" är "stack", måste de ligga på marken. Primaryresrouces.co.uk föreslår krydda spelet genom att ha en eller två "spindlar" som kan ge en "anekdot". Ett annat alternativ är att ha några barn vara "fåglar", som kan märka "scorpions" men som är mottagliga för "spider bites."