mynewspapers.net

Kul tårta & Cupcake inredningsidéer

Kul tårta & Cupcake inredningsidéer


Cupcakes och tårtor lämpar sig för en mängd olika inredningsidéer, eftersom de ger en kraftig duk för fondant, glasyr och andra typer av iced dekorationer som passar många tillfällen. Numrera av kul tårta och cupcake inredningsidéer är praktiskt taget oändlig, och ju mer du gör det, desto bättre du får på den.

Blommönster

Blommönster fungerar bra för både cupcake och kaka dekorationer. Frost cupcake eller kaka normalt, med choklad eller vanlig vit frosting som önskas. Använda grön glasyr att skapa lämnar runt utsidan av tårta eller cupcake bas. Använda flera färger av glasyr för att skapa en mängd olika blommor, beroende på personliga preferenser. Slå varje cupcake till en enskild blomma eller täcka toppen av en stor tårta med en bukett av olika blommor för en explosion av färg.

Cupcake kaka

Använda cupcakes för att skapa specialiserade tårta formulär. Ordna muffins i valfri form du önskar, till exempel ett hjärta. Ice alla cupcakes samtidigt så att de är anslutna till varandra med grädde. Detta skapar en sömlös utseende som liknar en enda hela tårtan, med fördelen att ingen skärning är nödvändig. Du kan skapa nästan någon form att använda denna teknik och förbättra det med dekorationer.

Lera och maskar

Blanda choklad glasyr med krossad choklad sandwich cookies för att skapa "lera" glasyr. Frost muffins eller kaka till skapa en lerig scen; för en stökigare look, lägga Chokladpudding. Topp "lera" med gummy maskar, gummy insekter och andra insekt-tema dekorationer. Det är till dig hur enkelt eller komplext det slutliga resultatet kommer att bli. Till exempel kan du använda färgad glasyr för att lägga till gräs och blommor. Detta uppfinningsrik ser läckerheter särskilt trädgårdsmästare och barn som älskar buggar.

Ansikte Cupcakes

Runda kakor och cupcakes ger naturliga former för ansikte dekorationer. Frost muffins eller kaka normalt, med en lätt färgad glasyr som vita eller rosa. Tillsätt grädde, godis och andra dekorationer till toppen av varje för att skapa olika karaktär ansikten. Du kan skapa en pepparkaksgubbe med brun glasyr och vit-iced funktioner och använda svart glasyr över vit glasyr med morot-formade godis man skapar en snögubbe. Kända figurer, uttryckssymboler, egen ursprungliga design--det finns otaliga ansikten du kan skapa för att dekorera tårtor och cupcakes.