mynewspapers.net

Kul spel för barn att spela

Kul spel för barn att spela


Spela spel är en underbar paus från den vanliga rutinen och ger barnen en chans att arbeta och spela tillsammans som ett team. Utomhusspel är perfekta för frisk luft och gott om plats för barn att utveckla stora muskler och balans färdigheter.

Skattjakter

Barn inte drömma om att vinna på lotteri, vill de bara hitta gömda skatter. Med lite fantasi kan du arrangera en skattjakt som är ett roligt spel för små barn. Barn älskar att fylla tomma påsar, så ge dem en brun väska innan jakten. Jakt efter skatten kan vara så enkelt som spraymålningar natur finner som stenar, snäckor eller ens kottar med silver eller guld färg. Scatter-dessa runt gården innan barnen utomhus för jakten.

Bean Bag spela

Anges olika behållare för barn att använda som mål--såsom tvättkorgar för yngre barn att mindre kaffe burkar för de äldre barnen. Uppmuntra barnen att utforska mål praxis genom att kasta beanbags på olika sätt. Vad händer när påsen kastas lömska, overhand eller från sidan? Huvudsyftet i detta spel är att få böna väska inuti behållaren. Flytta raden stående längre och längre med varje runda. Hålla koll på poäng om du vill hitta en vinnare eller bara spela för skojs skull.

Hinderbana

Syftet med en hinderbana är för barn att ha roligt gör händelser i egen takt. Hitta alla typer av objekt för barn att gå över, under, runt och genom. Föreslog idéer: gå på plankan med en styrelse som stöttas om en fot från marken, gamla däcken att hoppa in eller krypa igenom, tabell för att Hasa, eller om vädret är varmt, små simbassänger för att vada över.

Skuggspel

En solig dag, ta med barnen utanför och experimentera med shadow dancing. Se hur stor eller långa skuggan blir. Spela med det genom att lägga till rörelser som kör, hoppa, skakar och dans. Äldre barn kan njuta av skuggan tag där de kliver på varandras skugga att märka en spelare.

Göra Limbo

Börja med ett rep sträcks ut av två spelare omkring fem fot från marken. Varje barn har en tur att resa under repet utan att röra den. Gradvis lägre repet några inches varje omgång--det blir svårare att få under repet ju närmare det blir till marken. Spela några limbo musik, till exempel "Limbo Rock" och få in i rytmen som spelet pågår.