mynewspapers.net

Kul sovrum idéer för tonåring flickor

Kul sovrum idéer för tonåring flickor


För tonårsflickor, ett sovrum är mer än bara en plats att sova: det är en reträtt för att studera, ett privat område för underhållande gäster och en möjlighet att uttrycka personliga smak och stil genom olika designalternativ. Vid konstruktion och dekorera rum för tonårstjejer, undvika de barnsliga stilarna av små barn rum eller tråkig estetiken av fullvuxen rum. Istället välja en design som är färska, spännande och funktionella för den ständigt föränderliga behov och intressen av tonårstjejer.

Wild Side

Ge djur utskrifter en fashionabla uppdatering av para ihop dem med design ögat av en tonårsflicka. Omfamna en tonåring tjej festlig anda genom att dedicera en accent vägg till en vild svartvita djur mönster med zebra eller vit tiger ränder. Om en hel vägg är alltför överväldigande, införliva ett djur mönster i tyger som gardiner, överkast och området mattor. För att undvika daterad utseendet på några mönster, satsa på svartvita djur utskrifter och väljer fet neon accent färger. Till exempel lysa upp en zebra print tema med varm rosa väggar och skarpa vita trim. Gör tiger ränder ännu vildare med neon orange gardiner och kasta kuddar. För en modern och oväntad twist på ett djur print tema, välja svartvita ko mönster ihopkopplade med prydlig rosa eller aqua blå accent färger; en kohud matta eller filt lägger till en äkta land känner ett annars modernt utrymme.

Fransk Twist

Klassiska franska designer kan verka för traditionell, men en modern uppdatering av franska element skapar ett roligt sovrum utrymme för en modemedvetna tonårsflicka. Välj en svart-vit damast tryckt tapet att skapa en accent vägg eller en vägg kantlinje. Hålla rummet ljusa och luftiga med vita väggar, eller vågad och edgy med djupt rosa väggar. Vita knutar och möbler lägger feminina överklagande och en känsla av ren, skarp utrymme, medan högblank svart trä detaljer och möbler lägga en dramatisk färgkontrast. Byt ut standard overhead fläktar eller stående lampor för silver-målade faux-kristallkrona på en dimmer för en dos av klassiska franska romanen. Lägga till färg till rummet med varmt eller blek rosa accenter; siden kuddar med pärlstav trim och speglar inramade med strass accenter lägga till lekfull lyx och stil i utrymmet.

Hippie Chic

Istället för stora prästkragar och fred tecken av hippie trender tidigare införliva mer moderna stilar bohemiska inslag i festlig fredsälskande mönster. Täcker väggarna med ljusa tangerine eller dämpad aqua färg. ett tak eller mitten av väggen gränsar av upprepande droppformade design lägger extra visuella intresse till enkla väggar. Naturliga, ohyvlat trä möbler med distinkta korn och knop inbjuder miljön inomhus; en himmelssäng med stora loggar blir stommen i rummet, medan ett litet ljus trä skrivbord erbjuder diskret funktionalitet. Införliva temat i bohemiska tyger. En silk lapptäcke överkast accent med paljetter, små speglar och pärlor är en fantastisk tillägg; skapa ett fönster behandling av hängande ren rosa eller röda gardiner och en extra rad med plast beading. Välj kristall eller pärlstav accent bitar som lampor och speglar att slutföra designen.