mynewspapers.net

Kul sovrum idéer för par

Kul sovrum idéer för par


Många par tillbringar mycket tid i sovrummet, så spendera tid att göra det en vacker och avkopplande plats är väl värt det. Kommer upp med roliga inredningsidéer, dock kan vara en utmaning. Prova att måla väggarna två olika färger eller ställa in en baldakin över sängen att ändra bilden av rummet. Installation av träpanel kan öka hemmets värde. Par med stora budgetar kan även överväga ombyggnationer en oanvända vind och förvandla det till ett sovrum loft retreat.

Trädkronorna

Ett par som vill ha ett romantiskt rum med en traditionell touch kan överväga hänger en baldakin över sängen. Ett tak kan bli brännpunkten i rummet. Paret kan köpa kuddar och gardiner att matcha trädkronorna. Det gör också sängen känns mysigare och mer intim.

Luftiga Loft

Ett loft är ett bra ställe för ett par sovrum. Det är ljusa, luftiga och öppen. Loft apartments finns i många tätorter. Om ett par äger ett traditionellt enda familj hem, överväga två ombyggnationer deras vinden för att förvandla det till ett sovrum loft. Detta kommer att lägga till flair i huset och mervärde samtidigt.

Split färger

För par med en lägre budget, måla ett rum kan vara ett roligt sätt att ändra sin känsla. Installera stol järnväg gjutning runt i rummet och sedan välja två olika färger färger för toppen och botten av stången. En mörkare färg på undersidan och en ljusare färg på toppen ger illusionen av höjden till rummet.

Candle hylla

För att lägga till romantik och elegans till sovrummet, installera en ljus hylla ovanpå stol järnväg runt i rummet. Hyllan sticker ut ungefär tre till fem inches från väggen---bara tillräckligt bred för att placera ett ljus på. När hyllan är installerad, linje ljus på hyllan hela vägen runt i rummet. Ljus kommer att ljus och stänga av lampor, och varje par älska den vackra, mjuka ljus och romantisk atmosfären.

Två stilar

Om de båda parterna har olika stilar, föra båda in i rummet. Varje partner pryder ena väggen helt till hans att välja. Även om rummet inte får vara helt enhetlig, blir det otroligt unikt och personligt. Plus får varje person hennes preferenser medan du fortfarande att kompromissa.

Träpanel

Par som njuter av hem förbättringsprojekt kommer att älska installera träpanel tillsammans. Den vitkalkade paneler kommer att göra sovrummet ser exklusiva och höja värdet på huset. Paret kommer att njuta tillbringa tid tillsammans spikning och målning av träpanel och kommer vara stolt över den slutliga produkten.