mynewspapers.net

Kul sätt för barnen att hänga konst

Kul sätt för barnen att hänga konst


Allt har en plats i ditt hem och ditt barns konstverk bör också. Att låta ditt barn att Visa hennes konstverk i roliga och kreativa sätt minskar på röran samtidigt ge henne en känsla av prestation och uppskattning. När barn är medvetna om betydelsen av deras arbete, kommer att de uppmuntras att fortsätta skapa och tror på deras konstnärliga förmågor.

Hänga den från en tråd

En kreativ visning av konstverk kan uppnås med tråd och kläder stift. I barnets ögonhöjd, fäst ena änden av kabeln till en liten spik eller kartnål och säkra den in i väggen. Dra tråden tätt till andra sidan av väggen och koppla den till en annan spik eller pin och skjuta den i väggen. Barn kan hänga teckningen med normalstora klädnypor eller miniatyr klädnypor, som kan hittas i hobbybutiker.

Magnetisk färg

Förvandla en vägg till en magnetisk konstgalleri med användning av magnetfärg. Magnetfärg är en vattenbaserad latexfärg blandat med en fint järnpulver och mörkgrå färg. Minst två strykningar bör tillämpas med en foam roller eller skum borste. Någon färg färg kan sedan appliceras över toppen. Barn kan bifoga sina konstverk på väggen med platt lätta magneter.

Rama in den

Köpa färgglada, dekorativa eller enkla ramar i olika storlekar och skapa ett konstgalleri på någon vägg i ditt hem. Har ditt barn ram hans konstverk. Teckningen kan vara permanent på displayen eller roteras som ny art skapas. Häng teckningen på en plats där barnet kan se det och njuta av det också.

Skapa en mobil

Barn kan skapa konstverk mobiler med hjälp av en kabel hängare, tråd eller tung tråd och bulldog klipp. Knyt den tråd eller tung tråden i olika längder från toppen och botten av galgen. Knyt ett bindemedel klipp till den motsatta änden av tråd eller tung tråden. Har barnet bifoga teckningar till varje bindemedel klipp och hänga från en dörröppning eller tak.