mynewspapers.net

Kul & lätt Teen flicka hantverkLärare, föräldrar och ungdomsledare förmodligen alla är överens om att de aldrig kan ha för många idéer för sätt att interagera produktivt med tonårstjejer. Crafting är en försökte-och-true, icke-hotande sätt att överbrygga kommunikationsfrågor som du arbetar med tonåringar på ett roligt projekt. Förutom att underlätta kommunikation och interaktion, är lära en ny färdighet och producerar något kreativt en givande erfarenhet för tonåringar. Ännu bättre, alternativ för denna typ av kreativa projekt är nästan oändliga.

Handgjorda Scrapbook

Hemgjord klippböcker kan variera kraftigt i dimension och storlek, enligt ditt val. Köpa hålslaget sida beskyddare, sedan klippa fram och tillbaka covers av kartong eller spånskiva storlek 1/2 till 1 tum större än sidan beskyddare. De flesta skrot kartong fungerar bra. Dekorera täcket som önskat, med hjälp av olika scrapbook papper, bläck, färg, klistermärken, stämplar, glitter, pärlor, knappar, brads och andra utsmyckningar av val. Skapa klippbokssidor med eller utan foton--varje detalj är anpassningsbart, att ge tonåringar massor av yttrandefriheten som så många av dem omhuldar. Föreslår tema album för att fokusera sina kreativa val, till exempel "The A-B-Cs av mig," "My Junior Prom" och "Mitt sommarlov".

Dörr hängare

Craft dörr hängare kan att tonåringar använda för deras sovrum, badrum och låsbara skåp eller ens som väggdekorationer. Pris för mindre än 60p i de flesta hobbybutiker som 2011, Tom dörren hangers är lätt att dekorera med scrapbook papper, färg, bläck stämplar, klistermärken, glitter och andra utsmyckningar. Täcka dekorerad dörr hängare med ett lager av découpage tätningsmedel för att skydda den med en glänsande eller matt finish.

Tidning

Köp en vanlig Tom journal eller sammansättning bok. Täck utsidan med ett lim pinne eller découpage medium. Lätta cardstock eller dekorativa scrapbook papper på framsidan och tillbaka covers. Mitren hörnen prydligt och lim en bit vit eller samordna färgat papper på insidan täcker för att dölja sömmarna. Lägga till ytterligare dekorationer till framsidan inklusive frimärken, blommor, slag, bläck, färg, klistermärken och andra utsmyckningar. Tillämpa ett découpage medium över det färdiga projektet för en vacker matt eller blank yta.

T-Shirt dekoration

Många tonårstjejer har T-shirts som en stapelvara i deras garderober. Dekorera T-shirts är ett billigt hantverk med den extra fördelen av att förse tonåringar med personlig mode uttalanden. Köp tie-dye leveranser och vita eller färgade T-shirts, som är tillgängliga till rimliga priser i många hantverk butiker, för att skapa hippie-style skjortor. Foam stamps och tyg färger ger en annan billig T-shirt utsmyckning alternativet. Klipp fransar på kanten av skjortan för extra stil.