mynewspapers.net

Kul kyrkan Party spel

Kul kyrkan Party spel


Genom att kombinera både religion och gaming, barnen kan ha roligt medan du fortfarande lära om Gud. Dessa spel kan också spelas och njöt av vuxna. En hel del spel kan ändras för att ha en religiös aspekt. Men finns det också flera tillverkade religiöst tema brädspel för olika åldrar.

Bibeln vers introduktion

Detta är en inledning spel som kan spelas med flera förändringar. Alla kan stå eller sitta i en cirkel. En efter en, varje person kommer att tillkännage hans namn, hans favorit hobby, spel eller band och hans favorit bibelvers. Han kan även förklara varför versen är hans favorit, om han så önskar. Spelet kan ändras genom att ha människor par upp att tillkännage sin partner favorit saker efter chatta i några minuter.

Som gjort det?

"Som gjort det?" föreslås av någon tillfälle gratis Christian Game hemsida. I det här spelet frågar någon en enkel fråga, antingen en person eller en grupp människor, om någon från Bibeln. Det är frågor som "Vem förrådde?" eller "Vem grät?" med en eller två personer att vara möjliga svar. Lägga till en utmaning av timing spelaren eller spelarna.

Charader

Charader, en gemensam part spel som de flesta människor har, kan spelas med lag. Det kan lätt ändras för att rymma religion. Detta spel spelas genom att ha en väska eller skål som rymmer flera ark papper. Varje blad visar en person, film, bok eller föremål för någon form--något som kan vara agerat ut. En person väljer ett av glaslager och agerar ut, utan ord, vad som står på papperet. För en kyrklig fest, kunde du ha förslag till exempel sära av röda havet eller David besegrade Goliat.

Berättelsen om Jesu födelse

Detta spel föreslås av någon tillfälle gratis Christian Game hemsida. I det här spelet personer tillfrågas Detaljer om Jesu födelse, som "vad staden var Maria och Josef från?" och "Där Josef, Maria och barnet Jesus flydde till för att undkomma Jesu död?" Ett blad med alla frågor som kan skrivas ut eller de kan muntligen frågor till en person eller grupp. Nya frågor eller ett annat ämne kan också införas, beroende på ålder och kunskap om gruppen.

Christian-tema brädspel

Brädspel är alltid en hit. Direct Source-spel har en lista över spel som har formaterats för att vara religiöst tema. Den stora grupp parten spel, äpplen med äpplen, gjort av Mattel, har en bibel upplaga. I det här spelet ett kort med ett adjektiv sätts och spelare har att välja ett kort i handen, som är ett substantiv eller en nominalfras av något slag, att placera ned. Domaren avgör därefter som avser bästa adjektivet kortet. Scattergories, från Hasbro, är ett annat populärt brädspel med en Bibeln utgåva. I detta spel, spelare ges en lista med frågor, men en rulle i die ger det vissa brev som måste användas för att besvara dem. Till exempel, kunde "Ett namn för den Helige Anden?" besvaras med "healer" eller "hjälparen" om ett "H" eller "C" rullades, respektive.