mynewspapers.net

Kul kassa spel

Kul kassa spel


Kassören spel är ett roligt sätt att öva din förmåga att arbeta under press samtidigt hantera förhastade kunder. Du kan öva dina addition och subtraktion färdigheter som du försöker beräkna rätt mängd av förändring. Kassören spel är enkla online flash program men kan vara svårt att hitta, eftersom de utgör en mycket liten spel genre.

"SpongeBob Krusty kassa"

Rollen som SpongeBob SquarePants (på 211games.com), som blev en ersättare kassör (roll tillhör Bläckvard tentakler). Din uppgift är att vägleda Spongebob's finger över knapparna och operationer visas på kassaapparaten. Som du avancerar till högre nivåer, blivit verksamheten svårare. Låt inte kunderna vänta i kö länge och gör inte många misstag. annars kommer inte Mr Krabbs (butikens ägare) betalar du i slutet av dagen.

"Ca$ h ut"

"Ca$ h ut" av MrNussbaum.com (vid mrnussbaum.com) sätter dig bakom kassan att erbjuda dina tjänster till djur kunder. Innan du startar spelet, kan du välja mellan tre olika svårighetsgrader. Djuren berätta exakt hur mycket förändring som man är skyldig, då din enda uppgift är att klicka på rätt sedlar och mynt för att samla beloppet.

"Ändra spelet"

"Ändra spelet" av BBC (på bbc.co.uk) liknar de ovan nämnda kassa spel, som det huvudsakliga syftet är att hantera pengar. Men denna gång måste du följa hela processen, från att ta emot pengar till att göra det mentala subtraktion med beloppet visas på kassaapparaten och ger tillbaka rätt ändra. Efter att du har dragit ändringen till kundens palm, tryck "Enter" på kassaapparaten att gå vidare till nästa kund. Eftersom detta är en brittisk flash spel, måste du arbeta med valörerna av det brittiska pundet.

Snabbmat kassa

Matlagning spel "Fast Food Bank" (vid kassan-games.cooking-games.biz) är en annan att resten av genrens titlar, som ditt virtuella jobb inte innebär hantering av pengar. Istället måste du kontrollera kundens order och tryck på motsvarande knappar på tangentbordet, som visas i kassaapparaten. Till exempel motsvarar milkshake nyckel "5" och hamburgare till "2." Därför, när en kund vill att två hamburgare och en milkshake, trycker du på 2, 2, 5. Kunder är extremt förhastade, så måste du trycka på knapparna snabbt för att undvika att förlora dem.