mynewspapers.net

Kul gymnasiet konstprojekt

Kul gymnasiet konstprojekt


High school konst-program kan ibland begränsas med förnödenheter och finansiering. Dock med väldigt få material, studenter kan utföra roliga gymnasiet konstprojekt och producera vackra crafty konstprojekt. Kul gymnasiet konstprojekt kan inkludera keramik konst, papier maché klot, collage och skulpturala målning.

Pastell porträtt

Pastell porträtt är roliga höga skolan konstprojekt och är utformade för gymnasieelever i årskurs 11 och 12. Eleverna skissa först ett porträtt av en person av deras val. De använder pasteller till färg i bilderna av de människor som de drog. Eleverna kan matta sina pastell porträtt och tillämpa en ram med porträtt för visning.

Självporträtt Collage

Studenter kan sätta ihop ett självporträtt papper collage inklusive saker som intresserar dem med hjälp av bilder ur tidningar. Klipp ut en bild av eleven och klistra in den i papper som ska användas för collage. Sedan klistra in saker av intresse runt bilden. Eller till exempel om eleven är intresserad av bilar, datorer, TV, mode och mobiltelefoner, de skulle hitta bilder i tidningar att symbolisera de sakerna de skulle hitta dessa exakta saker i tidskrifter. De kommer fortsätta att göra detta tills hela sidan är fylld och inga blanksteg är synliga.

Keramiska masker

Använda lera för att bilda keramiska masker. Skriv ut masker från hela världen och har eleverna bestämma vad de vill duplicera eller skapa en liknande mask mask. Efter lufttorkning lera, måla leran med akrylfärg och pryder masker i dekorativa material som tagel, boas, pärlor, fjädrar och raffia. Använd en limpistol för att limma materialet på maskerna.

Subtraktiv gips skulptur

Eleverna får Rita skisser på hur deras skulptur kommer att se ut. När läraren godkänner ritningen, använder studerande gips för att skulptera en partiell mänsklig skulptur. Studenterna kommer att använda en skruvmejsel som mejseln och hammare skruvmejsel med en hammare att blockera ut skulpturen. Studenten börjar sedan att hugga skulpturen med en riffler rasp. Eleverna måste alltid rista från deras kroppar. Avsluta gips skulpturen med Ofärgad akrylisk sprayfärg.