mynewspapers.net

Kul grupp spel & verksamhetHändelser med en stor grupp människor dra av från att spela spel som får alla som är engagerade och skapa en rolig miljö för att interagera med andra i gruppen. Den bästa typen av spel för en grupp ofta beror på hur väl människorna i gruppen känner varandra. Isbrytaren spel hjälpa medlemmar att lära sig namn och grundläggande information om människor, andra gruppaktiviteter inriktas mer på att skapa en rolig situation för alla att delta i tillsammans.

Filt namnet spelet

Filt namnet spelet är särskilt användbart när föra två grupper av människor tillsammans som vet medlemmarna i den egna gruppen men inte det andra. Innan spelet börjar, har varje spelare tydligt ange sitt namn och sedan dela in spelarna i två lag. De två personer underlättar spelet håller upp en stor filt mellan lagen som en spelare från varje lag flyttas in placera rakt framför filten, titta på den. När de är redo, släpp underlättare filten och spelarna i position race att se som kan skrika andra spelarens namn snabbaste. Hålla reda på sina poäng och rotera som står på filten varje gång tills alla spelare har haft ett par varv.

Beanbag Melee

Ställ in tre stolar i en triangel med ca 10-15 fot mellan varje stol och placera fem små beanbags i centrum av triangeln. Dela in gruppen i tre lag, en på varje stol. Spelarna på varje lag turas kör för att fånga en böna väska från antingen mitt i rummet eller ett annat team stol, bära den tillbaka och placera den på sina egna lagets stol. När en spelare återvänder, förlägger en beanbag på lagets stol och Taggar nästa spelare, kan nästa spelare gå och hämta en annan beanbag. Det första laget att ha tre beanbags samtidigt på sin stol wins.

Telefon charader

Som namnet antyder, kombinerar telefon charader klassiska spel av telefon och charader. Spelare delar i minst två grupper om fyra till sju spelare och linje i en enda fil linje bakom varje gruppledare. Facilitator griper spelaren i slutet av varje lag linje och visar dem en bit papper med en rolig handling eller situation som "drunknar i en pool av spaghetti." Var och en av dessa första aktörer återvänder till baksidan av sitt lags linje, kranar nästa spelare på axeln för att få henne att vända runt och spenderar 30 sekunder tyst utagerande ledtråd. Detta fortsätter ner linjen tills spelarna på framsidan av raderna ser sista charad och försök att gissa vad den första ledtråden var.

Större och bättre

En grupp samlas i ett bostadsområde kan spela en större och bättre gatsopare jaga spel. Ge varje lag ett litet objekt som ett gem eller en penna och instruera dem att gå byta det mot något som är större och bättre. Team tillbaka efter en viss tid, vanligtvis mellan en till tre timmar, för att visa upp deras största och bästa objekt till en panel av domare.