mynewspapers.net

Kul grejer att göra med snäckskal

Kul grejer att göra med snäckskal


Snäckskal kommer i en mängd färger och former som gör dem roliga att samla in och vacker för att titta på, men de kan också användas för ett antal projekt hantverk. Med snäckskal, kan du skapa ett utbud av hantverk att ge som present eller ens att använda för att dekorera ditt eget hem eller utomhus landskap.

Seashell visar

Snäckskal är idealiska för att använda som centralbeståndsdelen av en kustnära display. Det finns många sätt du kan visa snäckskal. Glasburkar fyllda med varvade färgad sand och snäckskal är ett sätt. En shadowbox, som du kan köpa i en hobby och hantverk butik, är också ett perfekt sätt att Visa snäckskal.

Smycken

Snäckskal göra bra material för halsband och armband. En liten borr att sätta ett hål i din skal är allt du behöver för att förbereda snäckskal strängarna på snöre eller tunna kedjor. Använda en mängd olika former, storlekar och färger för att skapa en hel rad av seashell smycken.

Krossade musselskal konst

Snäckskal kan lätt bryts och krossade i små bitar eller ens mals till pulver. Du kan använda en clear-torkning lim på papper och limma de krossade snäckskal till konstruktion papper eller affisch styrelse att skapa konstverk i original.

Picture Frame och smyckeskrin

Dekorera en affären bildram med snäckskal att ge det en kustnära överklagande. Någon stark, tydlig självhäftande lim kommer att hålla skalen till en ram. Använda kombinationer av snäckskal för att ge din bild ram visuella intryck. Stora snäckskal i hörnen, med mindre, olika färger beskjuter längs kanterna på ramen är ett sätt att ordna dem. Du kan även piffa upp en gammal låda smycken genom att lägga till små snäckskal runt kanterna eller genom att skapa en bild design från skalen ovanpå lådan.

Seashell konst

Använda akryl färg att måla seaside bilder på stora snäckskal. Dessa seashell konstverk med skalet själv som en duk kan göra perfekt inredning för alla rum där du vill ha en dekorativ touch havet-sidan.