mynewspapers.net

Kul, gratis Hästspel för flickor

Kul, gratis Hästspel för flickor


Små flickor som har en kärlek för alla saker hästar får sannolikt spela roliga, gratis online Hästspel för flickor. Fantasi kan gå vilt medan flickor brudgummen och klä upp hästarna de drömmer om eller förvandla dem till magiska enhörningar.

Dröm häst

Stardoll har ett spel som heter "Dröm häst," där tjejer kan lära sig hur till omsorg for deras online häst. Flickor har att borsta en häst tills den är ren, då de kan välja från en mängd olika häst tackel och tillbehör att sätta på hästen. Alternativ inkluderar filtar, strumpor, sadlar, betsel och bugar för man och svans. En morot kan sedan matas till hästen för en trevlig behandla. Om flickor inte är nöjd med den färdiga utseendet, kan de ta bort saker och försök igen.

Horse Hair Studio

Flickor kan gå till flickor gå spel att spela "Horse Hair Studio," där de kommer att få brudgummen sin häst trassligt hår och skapa en vackra nya utseende. Klicka igenom alla alternativ att välja vad du vill använda under makeover och sedan när du är klar kan du se henne gå runt stolt. Flickor kan ändra färg och stil i man och svans, färgen på hästen och alla dess tillbehör.

Häst till Unicorn

I "Häst till Unicorn" på mina spel 4 tjejer, kan flickor omvandla sin häst till en magisk enhörning. De måste först välja vilken färg dess kropp kommer att bli. Sedan väljer de färg på benen och mane. Nästa, flickor får du välja hur unicorn horn och vingar ser ut. Extra tillbehör kan slutligen läggas till unicorn att slutföra utseende. Flickor kan sedan luta sig tillbaka och njuta av den magnifika Enhörningen har de skapat.

Horseland Dress Up

På gratis Matlagningsspel, kan flickor spela "Horseland Dress Up." Ett urval av olika hästar finns att välja på, i alla möjliga färger. Flickor kan välja sin häst och sedan lägga till en sadel och cowboyhatt efter eget val i den. Sedan kan de placera en katt, hund eller gris bredvid sin häst. I slutet väljer flickor ryttaren av deras val och en pokal att placera nära deras häst och ryttare.