mynewspapers.net

Kul fotbollsspel att undervisa ungdomar

Kul fotbollsspel att undervisa ungdomar


När undervisning någon Ungdom sport, inklusive fotboll, är det viktigt att erbjuda en balans av roliga och lärande. Ung, kan barnen ha kort uppmärksamhet spännvidd och vara ointresserad av borrar och fundamenta. Medan dessa element är viktiga, är att hålla delar av kul ett effektivt sätt att hålla unga spelare engagerade och intresserade.

Hinderbana

Kul fotbollsspel som undervisar och förstärka fotboll fundamenta är viktiga. Ha dina spelare köra genom en hinderbana i slutet av praktiken är ett effektivt sätt att hålla deras uppmärksamhet under borrarna. Ställa in en hinderbana på fotbollsplan. Det bör innebära löpning, tävlar, förändringar i riktning, hoppa och ta itu med. Quarterbackar, köra rygg och mottagare kan köra genom hinderbana med en boll. Ett exempel på en hinderbana skulle kunna vara att köra 10 gårdar, snurra runt en pylon, köra fem varv, snurra runt en annan pylon, springa och hoppa över ett hinder, väva genom en serie av pyloner, slå en att ta itu med dummy och bromsa 10 varv.

O-dragkamp

O-dragkamp är en traditionell tävling av styrka på fester och mässor, men det kan fungera att underhålla och undervisa din unga fotbollsspelare alltför. Allt du behöver är en lång längd av tjocka rep, märkt i centrum med en flagga eller bit tejp. Centrum av repet placeras över en markör på fältet. Oavsett vilken lag kan dra repet (och motståndarna) över en annan linje fem varv bort är vinnare. För att generera godmodig konkurrens i ditt team, pit brottet mot försvaret i denna övning.

Netto Drill

Bollen bärare får lära sig att hålla fötterna aktiv uppspelning för att undvika bekämpas runt anklarna. Förstärka denna lektion kan läras genom net borren, som är en vanlig fotboll undervisning verktyg. Ett nät är upphängd 3 eller 4 inches från marken av stakes och spelare köra igenom den samtidigt som man försöker inte att resa. Nyckeln är att förhandla om net hål snabbt och effektivt. Lägga till en rolig element till denna övning, föräldrar kan rada upp 10 metrarna bort och kasta vattenballonger på spelaren som han kör igenom nätet. Detta kan göra för en givande borr efter en het praxis och kommer att involvera föräldrarna i roligt.

Balans Drill

Balans är viktigt för telefonarbetare denna färdighet kan läras med inslag av roliga. För att undervisa balans övningen, har din telefonarbetare para ihop. En kommer att stå i en hopkrupen, blockerande ställning och den andra kommer att försöka att slå sin partner till marken genom att greppa, dra och skjuta honom. Crouching spelarens mål är att bo på hans fötter för denna övning. Efter 10 sekunder, kan spelarna byta. Har spelarna prova denna drill fem gånger var.