mynewspapers.net

Kul förskola bugg spel

Kul förskola bugg spel


Insekt teman är mycket roligt för förskolebarn. Insekten tema hantverk och spel lär dem medan de spelar, vilket gör att bättre minne och förbereda dem för skolan och framtida science-aktiviteterna. Olika typer av spel, från aktiv grupp spel till lugn enskilda spel, fungerar separata delar av barnets hjärna. Spela dem alla för en balanserad kursplan.

Leaf felet

Kul förskola bugg spel


Ett roligt, insekt med nummer spel att spela med förskolebarn, blad bugg kräver lite inledande förberedelser men kan användas i åratal efteråt. Skär tjugo stora blad former av grön konstruktion papper. Alternativt kan du ha ditt förskolebarn måla grönt papper och skär bladen ut detta. Märk varje blad med ett nummer från ett till tjugo. Laminat dem för hållbarhet. Sprayfärg 210 limabönor med röd färg och rita svarta prickar med en permanent spritpenna likna lady fåglar. För att spela, måste ditt förskolebarn turas om att dra ett blad ur en påse. Har dem räkna ut matchande antalet fel att placera på bladet.

Fjärilslarver att fjärilar

Kul förskola bugg spel


För att spela detta spel, behöver du en hopfällbar, fjädrande tunnel, dekorativa halsduk eller trasa och villig förskolebarn. Placera ett barn i den kollapsade tunneln. Ångra det, vertikalt, så att barnet står upprätt inuti. Förklara att barnet är larv i en puppa och när du dra tunneln ner hon kommer att dyka upp som en fjäril. Har barnet viftar med sina armar med halsduken torka sina vingar som en fjäril. Detta kan göras utan halsduken men rekvisita lägga till roligt.

Mygga Tag

Kul förskola bugg spel


Ett roligt spel att spela utanför, detta framkallar brutto motoriska färdigheter och ger barnen en chans att få sina "wiggles". Ge varje förskolebarn ett blad av dot klistermärken. Efter att ha förklarat hur mata myggor, har varje barn chase runt de andra försöker märka dem med ett klistermärke. Klistermärken är myggbett. Barnet som gör sig av hans klistermärken första vinner.

Bee Dance charader

Kul förskola bugg spel


Ett av de sätt som bina kommunicera är genom dans. Till exempel när ett bi hittar mat mycket nära kupan, det dansar i en cirkel men om den hittar mat längre från kupan, det dansar i hur ser ut figur åttor. Har varje förskolebarn dans att kommunicera något, medan resten av klassen försöker gissa vad det är.