mynewspapers.net

Kul enkel konst verksamhet för 6-åringar

Kul enkel konst verksamhet för 6-åringar


6-åringar kanske inte har alla de finmotorik för att slutföra komplexa projekt, har de en hård behovet av att göra saker själva. Många kommer inte vara nöjd med bara papper och markörer. Att ha några bedrägligt enkla konstprojekt redo att gå kommer att hålla små händer upptagna och nöjd.

Regn Stick

Regn pinnar är dubbelt roligt för barnen, eftersom de kan dekorera dem och sedan göra musik med dem. Du behöver ett papprör (lek med olika längder och bredder); förpackningstejpen; hobby tråd, skuren i ca 11-tums längder (om du inte kan hitta hobby tråd, försök piprensare); en linjal; torrt ris, bönor och linser (olika storlekar objekt skapa olika ljud); och giftfritt markörer att dekorera röret. Lägg till extra som fjädrar, färg, klistermärken eller band. Täcka ena änden av röret med förpackningstejpen---använda några lager för att försegla det väl. Deformationszoner fram kabeln och använda en linjal för att skjuta den i röret. Häll ris, bönor och linser i röret, och försegla den andra änden. Dekorera röret och göra lite musik.

PET Rocks

PET rocks blev populär som en leksak i mitten av 1970-talet och förbli ett lätt, billig och kreativt konstprojekt för barn. Ett barn som inte kan ha ett husdjur- eller en som alltid har velat ha sin egen lion - kommer att uppskatta resultatet av denna verksamhet. Samla stenar med din 6-åring. Leta efter stenar med knölar som kan omvandlas till krona och klave, men tänk på att grova stenar blir svårare att måla. Tvätta stenarna och torka dem väl, sedan använda akryl hantverk färg för att vända stenar till djur. Lägg till googly ögon, piprensare antenn, fjädrar eller andra utsmyckningar.

Akvarell krita motstå

Denna art project använder leveranser som är lätta att hitta: konstruktion papper, kritor och vattenfärger. Har din 6-åring Rita en bild på bygg-papper, med kritor. Experimentera med tjocka och tunna linjer, och försök att använda en krita som är samma färg som papper. När barnet slutar ritningen, har honom måla över det med akvarell. Är krita motstår färg, så linjer som inte kunde ses innan kommer att dyka.