mynewspapers.net

Kul dricka spel för två personer att spela

Kul dricka spel för två personer att spela


De flesta dricka spel skräddarsys stora grupper av människor på parterna eller barer. Njut av en lugn kväll hemma med en nära vän som spelar dricka spel som skapats speciellt för två personer. De saker som vanligtvis behövs för dricka spel--än en favoritdryck--finns kort och tärningar. RAID-ditt spel skåp för dessa viktiga punkter och börja spela några nya spel.

Ordspel

Mönsterspel blivit svårare att spela mer du drycken, ger vinnaren en klar fördel. Spelare måste upprätthålla mönstret att vinna. Du behöver bara en drink att spela Buzz. Börja räkna på en omväxlande nummer mellan spelare. Den första spelaren säger "1," den andra "2," första "3" och så vidare. Istället för att "7," säger den spelare vars tur det är, "Buzz". "Buzz" sägs av den spelare som får varje multipel av sju. Om spelaren säger nummer i stället för "Buzz", han nedgångar drycken och den andra spelaren plockar upp på nästa nummer. Lägga till komplexiteten i den genom att ändra den multipel som leder till en "Buzz". Efter spelaren säger, "Buzz," följer hon det med ett nytt nummer mellan ett och nio. En att slå nya multipeln måste säga ordet och ett nytt nummer eller drink. Redo dina drinkar för varje person och ta en kortlek från ett frågesportspel--inget behov av spelplanen. En spelare plockar en fråga från kort han tror att den inte kan besvara. Ställa frågor--turas om spelaren svarar missar, han dricker. Om hon svarar rätt, drinkar frågeställaren.

Kortspel

Kortspel kräva något mer än ett däck av kort och drycker. Ta bort jokrar från däck innan du spelar något av dessa spel. Starta gatlopp genom att behandla fem kort med framsidan mellan spelarna. Ta en andra rad med framsidan nedåt under uppåt kort. En spelare försöker gissa om det första kortet med framsidan nedåt är högre eller lägre än den medföljande uppåt kort. Knäppa kortet. Om fel, tar spelaren en swig för varje nummer på kortet nyligen spegelvänd. Ersätta den gissade kortet med ett nytt kort med framsidan nedåt. Turas om att gissa. Om båda korten är samma, måste den andra spelaren dricka det nominella värdet på kortet. Du behöver två kortlekar med konungarna bort, en drink och ett par tärningar att spela Match. Varje spelare placerar hans däck i en hög framför honom. En spelare rullar tärningarna. Båda spelarna börjar vända korten över från deras däck--först att knäppa ett kort som matchar numret på tärningarna skriker "Match", och den andra spelaren måste ner sin drink. Vinnaren rullar tärningarna igen och spela igen. Shuffle kortlekar när du når slutet och börja om. Knektar, damer och ess lika 11, 12 och en, respektive.

Tärningsspel

Pinky McDrinky spelas oftast med en rosa tärning och två vita. Rulla den rosa dör att börja. Varje spelare kastar en vit tärning samtidigt. Om en spelares die matchar den rosa, tar den andra spelaren en swig. En som matchade rerolls pinky. Om varken matchar, reroll vita tärningen och försök för en annan match. Om summan av de två vita tärningarna är lika med sju, dricka båda spelarna. Om spelare slår samma nummer, kan de spela en Utslagsfrågan som rock, paper, scissors att se som dricker. Rullande matematik är den enklaste av tärningsspel för två personer. Du behöver en dö för varje person. Båda rullar sina tärningar samtidigt. Den högsta nummer vinner. Förloraren subtraherar hennes nummer från många och tar det antalet av swigs från hennes drink. Om båda spelarna slår samma nummer, ta de båda swigs som motsvarar numret.