mynewspapers.net

Kul desserter göra för en pojkes födelsedag

Kul desserter göra för en pojkes födelsedag


När att göra desserter för en pojkes födelsedagsfest är det bäst att göra behandlar som är visuellt tilltalande, roligt och lätt att äta. Använda enkla ingredienser. Dessa kommer att vädja till barn och göra lätt arbete för dig. Om du tar din desserter till part plats, också beakta transporttiden och saker som smälter och krossning. Kontrollera att du har en tillräckligt stor behållare med lock att transportera dina skapelser.

Rice Krispies torg

Rice Krispies kvadrerar är en favorit dessert på en barn part. De är lätta att göra, lätt att äta och lätt att anpassa för en pojkes födelsedagsfest. För en rolig och festlig touch, lägga till strössel, choklad, chips eller något färgämne till din Rice Krispies. När din Rice Krispies behandlar har svalnat och ställa, försöka smälta vissa bakers choklad och duggregnade eller doppa behandla dina rutor för en extra speciell. För en rolig titta, häll din smält Rice Krispies smeten i enkla våffla kottar och forma topparna att se ut som glass. Dekorera med strössel eller choklad.

Choklad doppade Marshmallow dyker

Dessa behandlar är kul att göra och lätt att äta. Ta din marshmallows och infogar dem lollipop pinnar. När alla dina marshmallows är monterad, doppa dem halvvägs i smält choklad. När våt, dekorera med strössel, kokos spån eller Oreo smulor. Stå upp dem att torka på ett vaxat papper.

Sockerkulör äpplen

Sockerkulör äpplen är alltid en hit på några kids party. Trots att de kan bli lite rörigt, är roligt med att äta dem väl värt ansträngningen. Det finns många olika recept på sockerkulör äpplen, men de flesta kan anpassas för att passa en födelsedag fest tema. Strössel, nötter, cookie smulor och choklad kan användas för att dekorera kola och göra dem mer visuellt tilltalande. För lättare transport, överväga att använda mindre äpplen och individuellt inslagning dem i vissa cellofan, bundna med ett band.

Cupcakes

Dessa desserter kan vara mer traditionella, men är mycket mångsidig, roliga och barnvänliga. För en pojke födelsedag, gå för enkla smaker som choklad eller vanilj. Överväga att göra isbildning i födelsedagsbarnets favoritfärg och dekorera din muffins för att göra dem mer attraktiva. En snabb online sökning eller en flip genom en cupcake receptböcker kommer att erbjuda otaliga idéer på hur du kan dekorera dina skapelser.