mynewspapers.net

Kul Bröllop tabell gynnar

Kul Bröllop tabell gynnar


Bröllop gynnar kan användas på bordet för att agera som dekorationer. Favörerna kan bilda en mittpunkten eller dekorera upp på en tallrik. Detta sparar du pengar och lägger till textur i dukningen. Farkoster favörerna dig själv för en handgjord känsla.

Bröllop Favor höjdpunkten

Gör en central del av favörer så alla dina gäster kan ta hem del av ditt bröllop inredning. Gruppera flera mindre blommig hörnstenarna och ordna dem i dekorativa te burkar. Bröllop expert Martha Stewart föreslår foder burkar med en plastpåse att förhindra läckage. Använda olika burkar och blommor för en rolig, eklektisk utseende. Kan du förvandla traditionella favör lådor till ett roligt bord dekoration. Stapla lådor i en tre differentierade cirkel att likna en bröllopstårta. Toppa med blommor och band. Vik papper i en triangel på en origami look för en dekorativ tjänst. Du kan placera en bit choklad i centrum av triangeln. Lade olika mönster och färger av papper tillsammans för intresse. Vikta favörerna kan du sätta i en stor dekorativ vas i stället för en blommig höjdpunkten. Ätbara gynnar ge dina gäster något att äta på köra hem och lägga till färg i bordsskivan. För en utomhus eller våren bröllop look för mini korgar. Fyll korgarna med körsbär. Du kan också binda ett band med din gästens namn på det så favören kan dubbla som en plats kort. Ge dina gäster av levande ljus. Börjar med dussintals votive glashållare i olika storlekar. Du kan dekorera utsidan av Ljusstakar med en stämpel och vitt bläck för en Frostad effekt. Gör varje Ljusstake annorlunda så att dina gäster kan ha en mängd olika stilar att välja mellan. Använda frimärken i blad, blommor och spets utskrifter för ett elegant utseende. Du kan gruppera ljusen tillsammans på bordsskiva för en billig för stommen.

Bröllop Favor presentationer

Du kan göra en piedestal att stapla din tjänst på att fungera som en central del. Detta ger favörerna mer höjd och betydelse. Placera en Styrofoam lock ovanpå en rund cirkel i frigolit. Du kan lägga till dekorativa papper genom att fästa scrapbook papper runt skummet. Lägga band runt kanten av formulären med varmt lim. Leta efter en tråd trädet för att bilda basen av en förmån mittpunkten. Du kan stapla favörerna under trädet eller klipp organzapåsar till tråd armar och ben med gardin klipp eller band. Dekorera trädet med hjärtat cut outs med monogram eller blommigt mönster.