mynewspapers.net

Kul & billigt Birthday Party idéer

Kul & billigt Birthday Party idéer


Fira en födelsedag är kul på någon ålder, men särskilt roligt för barn, och det kräver inte en stor budget. I själva verket ett antal roliga födelsedag part idéer finns för att göra nästa fest trevlig utan att bryta banken.

Tårta-bara Party

En kaka-bara part kan låta tråkigt, men enkel är ibland bättre. Det är inget fel med tjänande tårta för en födelsedagsfest utan alla överskottet. Barn behöver inte en måltid, clown eller puppet show att ha en bra tid. Bara så att de kan spela ofta gör för bästa födelsedagar. En kaka-bara fest kan du fokusera på att göra kakan speciellt. Ditt lokala bibliotek har kaka utsmyckning böcker med idéer för tårta och några med lätt att följa instruktioner. Om du inte kan göra det till biblioteket, granska planering webplatser med ditt barn tills hon finner bara rätt design. Skriva ut och ta till din lokala bagare att replikera eller ha kul försöker återskapa det hemma.

Tema trädgård Sleepover

En lätt-på-the-plånbok plats att vara värd för ett parti är ditt hem. Men behöver detta inte betyda sitter ditt barn runt ett matsalsbord med vänner och familj sjunger "Happy Birthday." En tema sleepover part i din trädgård är en annan kul, kostnadseffektivt alternativ. Överväga värd en natur och vilda djur-tema campout eller en djungel safari-tema sleepover, om det är vad ditt barn föredrar. Skriva ut djur från datorn för att använda som inbjudningar. Sätta upp tält i trädgården. Dekorera med uppstoppade djur. String julbelysning i träden. Lätta tiki ficklampor. För aktiviteter, ställa in en tipspromenad, berätta spökhistorier och även göra en morgon natur promenad genom grannskapet. Servera cupcakes med gummy maskar istället för tårta. Skicka partysugna hem med en låda med Muntra musikanter för deras parti favör.

Blivande kock part

De flesta barn gillar hjälpa till i köket, så varför inte skapa ett parti som tillåter dem att skapa sina egna luncher eller desserter? Blivande kock parter där barn får dekorera sina cupcakes, göra personlig pizzor eller bygga sin egen glass söndagar gör för en minnesvärd födelsedagsfirande utan att bryta banken. Skär ut inbjudningar formad som cupcakes eller pizza eller vad andra mat barn kommer att göra. Ställ in picknickbord i trädgården för lätt rengöring. Dekorera med mat från din favorit kulinariska magazine. Leta efter billiga förkläden på din lokala hantverk lagra att blivande kockarna kan bära under festen och ta hem som en part tjänst. Ge ut klistermärken för den mest färgstarka, bästa användningen av ingredienser och mest konstnärligt inredda matvaror, att se till att varje barn får ett klistermärke.