mynewspapers.net

Kul bil gåvor

Kul bil gåvor


Vad bättre sätt att belöna passerar ett förarprov än en present till sin bil. Roliga bilrelaterade presenter är perfekta för nya drivrutiner och bilentusiaster lika. Här hittar du ett stort utbud av presenter som passar alla smaker i en budget.

Personliga anpassningar

Från ratten omslag till bakre vindrutan klistermärken, gearsticks till luftrenare, finns det ett omfattande urval av presenter tillgänglig att anpassa inredningen i sin bil. För sport fanatiker, varför inte köpa en skatt disk hållare med logotypen för hans favorit fotboll? Eller vill du verkligen överraska honom, du kunde plaska ut på en hela sätet cover - bara vara säker på att hans smak! För en mer feminin touch, kanske är vissa hängande hjärtan eller blommor huvudet resten täcker ett bättre alternativ.

Gadgets

För teknik entusiasten hittar du ett utbud av gizmos och gadgets att krydda sin körupplevelse. Gör hennes Halvkombi låter som en Ferrari med en gadget som ansluts till cigarettändaruttaget och vrålar som en super bil när motorns varvtal. För musikälskare, köpa en FM-sändare som hjälper henne att spela sin MP3-spelare via bilens ljudanläggning. Alternativt, för en noggrannare gåva, få henne en digital satellitradio så hon kan lyssna reklamfri musik till sin hjärtans lust.

Personlig registreringsskylt

Om du känner dig påkostade, varför inte stänk ut och köpa den ultimata presenten för bilister, en personlig registreringsskylt. Dessa kan vara dyrt, med priser från flera hundra dollar till hundratusentals, beroende på personalisering. Söka en online databas tillgänglig plattor att hitta en som är relevant till den speciella någon.

Märkesvaror bil gåvor

Har hon alltid velat ha en Porsche, men det är något ur sin prisklass? Inga problem, köpa henne en som är 30 gånger mindre! För honom gör en märkesvaror klocka, manschettknapp uppsättning eller plånbok från hans favorit automotive tillverkare en stor gåva. Gå ett steg längre och köpa henne en "upplevelse" eller "track day" där hon kan köra sin drömbil runt en racerbana under överinseende av en professionell förare.